Selam arkadaşlar, KTM Duke 200'm le dün bir kaza yaşadım ve bilgilendirme yapmak istedim.
Dün bir ara sokaktan yokuş aşağı gidiyordum bir kamyonun arkasında. Kamyonun ani freniyle ona sağdan çok yaklaştım, çünkü 10 metre ilerden sağa dönecektim, dar bir sokaktı sağdan soldan geçilemezdi. Kamyon aniden durdu ve yine devamında geri manevra yapmaya başladı. Yokuş aşağı indiğimiz için, ve bunlar çok ani gerçekleşitiğinden aynı hızla geri gidemedim, korna falan bastım ama duymadı, aldı motoru altına ben kendimi sağdan ona gösterip arabasına tekmeler yumruklar atıncaya kadar da gelmeye devam etti. İçim parçalandı bildiğin motor gözümün önünde altına giriyordu kamyonetin, ama şimdi düşününce Allah'tan kendimi kurtarmışım.
Neyse, hatalı olduğum için, kaskom da olmadığından, sigorta bunu ..ksen ödemez diye düşünüp, çıktım gittim Motox Şakir abinin yanına, ön çamurluk ve sağ basak kırılmıştı grenaj, elçik vb sıyrılmıştı baya. İşte çamurluk ve sağ basağı değiştirdi, yamulan birkaç yeri düzeltti, toplam da 350 liraya patladı bana. Sadece ön çamurluk ve sağ basağın fiyatı 260 lira.
Bu nasıl fahiş bir fiyattır arkadaş. Durup dururken 350 liram gitti iki boktan parça için. Bu hiç hoşuma gitmedi, duke 200 çok iyi bir motor ama yükseltmeye karar verdiğimde tercihim KTM den yana olmayacak sanırım.