18-05-2014 Şile-Saklıgöl-Ağva Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam tekrardan,bu hafta yağış sebebiyle geziyi erteleme kararı aldık,yalovada herkes osiris'in kulağını epey çınlattı diye tahmin ederekten :p

Şimdi aşağıya önceki mesajımızı copy/paste yapıyorum.

Hadi bakalım yağışı,anneler gününü bahane edenler,pamuk eller klavyeye..

Yaptığımız ortak organizasyon fikri;
Sabah şile sahilinde ki çay bahçelerinde pastanelerden birşeyler alıp çay bahçesinde kahvaltı,
Öğlen Saklıgöl'e gidip mangal yapmak,
Akşamüstüde Ağva'ya gidip deniz kenarında çay içmek.

Avrupa yakası buluşma noktası Levent bp.
Asya yakası buluşma noktası Viaport önü.
Buluşma saati iki yaka içinde 09:00
09:15 dedin mi speedy gonzales gibi tozu dumana katar,tekeri döndürürüz beyler haberiniz ola.:queen:

Not-1: Saklıgöl'de kişi başı 6-7 tl civarı rakamla masa kiralıyacağız.
Not-2: Saklıgöle giderken etimizi kendimiz alıcaz.
Not-3: Mangalcı başı benim.Kimseye yar etmem.
Not-4: İnanın bana çok güzel yerler

Eğer yağmur yağarsa ve ya hava kapalı olursa bu sefer hiç riske atmayıp organizasyonu erteliyeceğiz.(Bu yazıyı önce ki etkinlik başlığında yazmıştım ama etkinliğe "Yağmur Tanrısı Osiris"te katılacağı için silmeye gerek duymuyorum) :cherry:

Evet,besmeleyi çekip listeyi oluşturmaya başlıyorum;
1-SolidRider + 1
2-Osiris
3-Hasanrs
4-?

Adımız çıktı bikere,forum adminlerinden ricam rumuzumu brütüs olarak değiştirsinler.. Şaka şaka sakın ellemeyin :queen:

Ulaaa hasan ve Tamer abi insan mobilden der acele acele bakım yaptırıp depoyu fulledim.valideye de börek çörek yaptırmak için eve malzeme yığdım :( neyse bir dahaki haftaya inşallah

iyi yolculuklar umarım gönlünüze göre olur herşey havada dahil :)

Ulaaa hasan ve Tamer abi insan mobilden der acele acele bakım yaptırıp depoyu fulledim.valideye de börek çörek yaptırmak için eve malzeme yığdım :( neyse bir dahaki haftaya inşallah

Çok aceleye geldi,yağmur dinmeyecek belli yani yine ıslanmayalım :) Belki bende bişeyler yaptırırım,ıspanaklı börek vs

hevesleniyoruz kursağımızda kalıyor haftaya kim öle kim kala cumartesi akşam karar veririz yağmurlu olupta iptal olmaz ise

Motosikleti
Cbr 650F
yarın hava biraz iyi olursa çıkıcam ama gelecek cumartesi olsunda işim olmazsa yine sizle de gelirim :)

bende niyete girdim yarın sabah hafif yağmura bile niyetlendim:) belki karşılaşırız şile yolunda duruma göre uzun yada kısa kesicem geziyi

Ben akfırattan girerim göçbeyliden sağa, darlık köyü çıkışından sola saparım ordan şile tarafına dönerim birde gezi öncesi saklıgöle bi keşif yapayım diyorum :p

er@

Merhaba,
Foruma daha bugun katildim. Bu geziye, o tarihte sehirdisinda olacagim icin katilamayacagim.
Insallah bir daha ki sefere. Hayirli yolculuklar...
Eray

Cagatay abi cok sevindim ertelendigine, yaz abi benide listeye bi zahmet :)

Motosikleti
Cbr 650F
Ben akfırattan girerim göçbeyliden sağa, darlık köyü çıkışından sola saparım ordan şile tarafına dönerim birde gezi öncesi saklıgöle bi keşif yapayım diyorum :p

ben sabah 9 gibi taşdelenden çıkarım. yağış yok yerler kuru ise yolda olucam çift renk cbr 250 sellektör yapın dururum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar