100RR Kasalı 600F F3

İzmir İl Temsilcisi
Bıraz on yargı olacak ama buram buram calıntı gıbı gelıyor bana.

Kaza yaptıktan sonra cıkma parca ararken ıstanbul sokaklarından gelen calıntı motorun grenajlarını yok fıyata satın alıp motoruna gıydırmıs gıbı.

ayrıca ıstersen hayabusa grenajı gıydırsın dısı senı ıcı benı yakar mısalı.

98 model 600fmı alınır ? mıllet daha 2005 2006 modellerı ıcın temızı yok dıye almadan gecıyorlar 98 model grenajları komple degısmıs motoruna anahtar degmemıs en korkulacak bır ılana goz dıkıyorsun.

Yapılan ıslem gayet sıradan eskı kasa suzukılerede hayabusa grenajı takanda gordum ılanı kapat ve hemen uzaklas derım benım tavsıyem..

o motorların temızı artık yok. ılla 600f dıyorsan 2005 2006 lara bakmanı onerırım bıraz sanslıysan belkı temızıne denk gelırsın.

herşeyı gec.. sana 1 sebeb.

98 model 29bınde ...

Anladım teşekkürler kendisiyle görüştüğümde sağlam motor filan olduğunu belirtmişti ama

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:29 ----------

F3 karbüratörlü ve eski kasa makinadır.
Ayrıca grenajlar değiştirilmiş v.s. bayağı oynanmış gibi duruyor.
Enjeksiyonlu F4i modeli verelim sana :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sezona-hazir-orjinal-honda-cbr-600f-162673190/detay/

Tipi hoşuma gitmiyor benim dediğimde 1000rr kasası baya güzel olmuş tipini beğendiğim için söyledim onu

madem 29 binde madem o kadar temiz neden tüm grenajlarını yenileme gereği duydu acaba... keyfe keder yaptı desek madem eski grenajlarıda motorun yanında versin? şupheli...

madem 29 binde madem o kadar temiz neden tüm grenajlarını yenileme gereği duydu acaba... keyfe keder yaptı desek madem eski grenajlarıda motorun yanında versin? şupheli...

Doğru diyorsun bunları detaylı sorayım. Benim sorum bu ilandaki motorun sağlamlığı filan değil asıl sorum 98 model f3 ler nasıl oluyor yakıtı km de kaç kuruş sorunları oluyormu nasıl kullanmalıyım vs. şeyler

Egsoza bakın ya 50-100 liralık cuplara takılan egsozlardan hesabını siz yapın işte..

f3 efsane bir motordur geliştirilerek f4 modeli üretilmiştir,hondanın en sağlam motorlarındandır f3 .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar