peki senin motoruna lafım yok.bende beğeniyorum.Ama fiyatı nedir? Antalyada Beko bayileri aynı motoru 2.700 Ylt herşey dahil veriyor.Bu sektörde çok bilinen bir bayi ise 2.850 Ytl herşey dahil diyor.Hangisi doğru sence?dishy' Alıntı:kim demiş benim motoruma çin malı diee![]()
![]()
Fiatı : 2,850 4,000 dienn baya sallamış :mrgreen:
depo full 13,00 YTL ye doluo. toplam 180 km civar gidio
kendi motorum die demiorum,,cillopp gibi valla :cat:
Okey .Fiyat doğrudur o zaman.Bende ordan alacağım.2.850 dediler bana.dishy' Alıntı:sen antalya da mısın,nebioğullarından aldım ben 2,800 e verdiler herşey dahil.
Arkadaşlar merhaba...Yeni üye olduğum için bu konuyu yeni okuyorum...Geçen mayıs ayında yamaha CYGNUS RS 125 aldım İzmir Bornova Aksan dan ve çok araştırdım almadan önce bütün markaları inceledim...Farkettiğim birşey oldu öncelikle genelde hepsinin motor ve eksoz dizaynları aynı ayrıca göstergeler vs...bu motoru gidip bir de yerinde incelemenizi isterim tabii ki de kullanmanızı da..gerçekten her açıdan bir çok artıları olan bir motor...çekiş gücü ve yakıt sarfiyatı da çok iyi...mesela tam depoyla uzun yolda 190 km. yapabiliyor kendim bizzat denedim yük olarakta 2 kişiydik 125 kg ve eşyalarımız vardı...şehir içi de 130-140 km arası yapıyor...Dediğim gibi kesinlikle gidip yerinde görün heryerini inceleyin...Eksoz korumasına kadar düşünülmüş...arkada oturan yolcunun eksozla teması kesinlikle imkansız...Unutmadan servis hizmeti ve çalışanları da gayet iyi...