Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sehir ici ulasiminda otobus minibus olayi bitirilmeden taksi suruculeride yurt disindan ithal edilmeden
)bu kaza oranlari dusmez
ama bak sen yazarken genelleme yapmıyorsun arkadas genelleme yapıyor. ben kendım 16 yıldır motosıklet kullanıyorum ona bakarsan mahallede herkezın motorculara bakıs acısıda yalnısken ben bu bakıs acısını degıstırmeye calısdım. sımdı butun motosıklet surucuulerı apaçimi ? içlerinde duzgunlerı yokmu ? bızım burdakı ybr'cılerın cogu apaçi gibi dolastıgından oturu herkez butun motorcuları serserı sanıyordu. ama bana bakıyorlar kafamda kask sırtımda mont elımde eldıven bu sefer on yargıları degısıyor. benım demem o kı butun herkezı bır tutmamak lazım.play06, yakınların istanbulda mı ankarada mı taksicilik yapıyor?
eğer istanbul değilse boşuna alınganlık yapma istersen.
burada eleştirilen kesim genel olarak istanbuldaki taksi ve taksiciler.
son 10 yıldır her gün sabah ve akşam taksi kullanıyorum. bindiğim taksilerin sürücülerinin %90ı it, ancak %10u düzgün adamdır.
yukarıda yazıldığı gibi esrar çeken (hatta müşterinin yanında içen ve ister misin abi, vereyim mi bir fırt diyenine de rastladım), sarhoş olan, zorla radyo dinleten (dini vaaz dinletmeye çalıştı), bir şeyler satmaya çalışan, dilenen, yolun ortasında indirip elindeki yırtık parayı para üstü olarak kakalayan, sahte para şebekesiyle çalışıp verdiği tüm para üstü sahte olan, genel hal tavır davranış olarak itlik yapan her türlüsüne rast geldim sanıyorum.
yakınım taksici yok, ama taksiciler hakkında genelleme yapacak kadar müşteri oldum.
bence hemen alınganlık yapma istersen.
Burada taksicilerin çoğunluğunun iyi ve düzgün insanlar olduğunu iddia edecek birisi olduğunu sanmıyorum. Hepsi kötüdür denilemez ama kötü olanların oranı % 50'den kesin fazladır. Şöförlüğü iyi olan zaten yoktur, onu net söylerim.
taksici olmakda belli bir eğitim ve lisans süreci gerektirmeli (kurs olarak) , dolmuş söförü servis şöförü olmak belli bir kurstan geçirilmeli. İşsiz kalan adam taksici, kamyon şöförü olursa olacağı bu. Arkadaşa geçmiş olsun diğer polislerde biraz halimizden anlarlar inşallah bundan sonra
+1Taksici kacmis ama suclu olmayabilir.![]()
Yunusa bunu yapan bize ne yapmaz.
taksicinin tipine bakıp yemin edebilirim bu adamın taksiyi gasp ettiğine dair, öyle adamlar, öyle tipler, bir haftalık sakalla saç baş dağınık, üzerinde garip kıyafetler ağzında sigara ne halt ettiği belli değil, adamın psikolojisi ne belli değil taksiciler, biniyosun götür diyosun al işte, it oğlu it adama çarpmış bide kaçmış aşşalık herif.
Burada taksicilerin çoğunluğunun iyi ve düzgün insanlar olduğunu iddia edecek birisi olduğunu sanmıyorum. Hepsi kötüdür denilemez ama kötü olanların oranı % 50'den kesin fazladır. Şöförlüğü iyi olan zaten yoktur, onu net söylerim.
taksıcıler tam .... demıssın o boslugu bı doldursana ? kafanız guzelse foruma gelmeyın arkadaslar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
Aynen :cat:motora binen kral'da olsa farketmiyor görünmez oluyoruz trafikter:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
cehaletin simgesi burda kendini göstermiş
kardeşim şimdi senin o taksıcıden assa kalır yanın neresı ? baksana sıddet dıyorsun ıskence dıyorsun. gercı cok gormuyorum baksana ruh saglıgın yerınde degıl. saglıklı bır ınsan olmus olsan sonucunda her ne olursa olsun ıskence ve sıddetten bahsetmezsın. sen elmanın sapıyla armutun copunu bence ayıramıyorsun. elını klavyenın ustune koy 5 parmagın var 5ıde bırbırıyle aynımı bır bak . eger aynıysa ondan sonra her ınsanı aynı kefeye koy. eger aynı degılse ınsanlara bakarken bırısı ıcın hepsını aynı kefeye koyma.
Yoksa sen Taksi'ci misin?
taksıcıler tam .... demıssın o boslugu bı doldursana ? kafanız guzelse foruma gelmeyın arkadaslar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
Aynen :cat:motora binen kral'da olsa farketmiyor görünmez oluyoruz trafikter:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
cehaletin simgesi burda kendini göstermiş
kardeşim şimdi senin o taksıcıden assa kalır yanın neresı ? baksana sıddet dıyorsun ıskence dıyorsun. gercı cok gormuyorum baksana ruh saglıgın yerınde degıl. saglıklı bır ınsan olmus olsan sonucunda her ne olursa olsun ıskence ve sıddetten bahsetmezsın. sen elmanın sapıyla armutun copunu bence ayıramıyorsun. elını klavyenın ustune koy 5 parmagın var 5ıde bırbırıyle aynımı bır bak . eger aynıysa ondan sonra her ınsanı aynı kefeye koy. eger aynı degılse ınsanlara bakarken bırısı ıcın hepsını aynı kefeye koyma.
Sen okudugunu anlayamiyosun galiba? Bi yunus yada trafik polisi taksiciye nasil iskence yapabilir? Yol kontrolunde arabasindan cikarip yatirip opecek hali yok herhalde? Anlatmak istedigim evraklarini kontrol etsin,eksik evrakina ceza yazsin,belgelerine baksin, ters yone girdiginde,kirmizida gectiginde,sinyal vermeden serit degistirdiginde ceza yazsin yani NEFES aldirmasin! He sen simdi "nefes aldirmasin" yazdigimi yanlis anlayip "yahu polis taksicinin burun deliklerini neden tikasin!olur mu oyle sey!" Yazarsin diye korkmuyor degilim
Taksicilerin %50 sinden daha fazlasi hayvan,bunu inkar edemezsin,ediyorsan senin ruhsal problemlerin var demektir,ben kac kere denk geldim zaten neredeyse hepsi sabikali,hapçi,s
Sen okudugunu anlayamiyosun galiba? Bi yunus yada trafik polisi taksiciye nasil iskence yapabilir? Yol kontrolunde arabasindan cikarip yatirip opecek hali yok herhalde? Anlatmak istedigim evraklarini kontrol etsin,eksik evrakina ceza yazsin,belgelerine baksin, ters yone girdiginde,kirmizida gectiginde,sinyal vermeden serit degistirdiginde ceza yazsin yani NEFES aldirmasin! He sen simdi "nefes aldirmasin" yazdigimi yanlis anlayip "yahu polis taksicinin burun deliklerini neden tikasin!olur mu oyle sey!" Yazarsin diye korkmuyor degilim
Taksicilerin %50 sinden daha fazlasi hayvan,bunu inkar edemezsin,ediyorsan senin ruhsal problemlerin var demektir,ben kac kere denk geldim zaten neredeyse hepsi sabikali,hapçi,s
taksıcılerın hepsı % 100 cok ıyı adamlar aralarında hıc kotu yok yazdıgımı hatırlamıyorum. varsa oyle bır yazım benıde etıketle bende goreyım.
kardeşim şimdi senin o taksıcıden assa kalır yanın neresı ? baksana sıddet dıyorsun ıskence dıyorsun. gercı cok gormuyorum baksana ruh saglıgın yerınde degıl. saglıklı bır ınsan olmus olsan sonucunda her ne olursa olsun ıskence ve sıddetten bahsetmezsın. sen elmanın sapıyla armutun copunu bence ayıramıyorsun. elını klavyenın ustune koy 5 parmagın var 5ıde bırbırıyle aynımı bır bak . eger aynıysa ondan sonra her ınsanı aynı kefeye koy. eger aynı degılse ınsanlara bakarken bırısı ıcın hepsını aynı kefeye koyma
sen konuşuyorsun birisi mi yazıyor? işkence yapsın dediysek arabadan indirsin yatırıp sevsin demek herhalde. ceza yazsın, sinyal vermediğinde,kırmızıda geçtiğinde,evrakı eksikse,belgesi yoksa,hız yaparsa vs.. yani nefes aldırmasın! hee nefes aldırmasın dedim ama sen şimdi dersin ki ''yahu polis taksicinin burun deliklerini nasıl tıkar!'' sen önce okudugunu anla..
taksicilerin %60 ından fazlası hayvandır aksini idda ediyorsaan senin ruh sağlıgından şüphe ederim. nerede sabıkalı,hırsız,hapçı,esrarkeş,jiletçi varsa hepsi direksiyon başında.. tabiki düzgünü de var biri de benim eniştem adam dünyalar iyisi ama o bile diyor bunların arabasına insan biniyor yazık diye.
ben çok gördüm 20 yaşında çocuga 50 yaşında anne babasının yanında sopayla saldıran taksici üstelik taksici hatalı iken! çocuk korna çaldı diye! ar namus ara ki bulasın! gölcükte gözümün önünde taksici kırmızıda geçti arbaya çarptı 10 dakika içinde 20 tane yalancı şahit geldi hemde polisten önce adamı suçlu çıkarıyorlardı biz olmasak bide dogruyu söyledik diye bizi tehdit ettiler. sen burda maval okuma, konuşma tarzına bakılacak olursa sende bir motorun üzerine kırıp o motorcu korkup kaza yaptığı zaman ''ben çarpmadım ki salak kendi korktu düştü'' diye kahkaha atacak ve bunu arkadaşlarına matah birşey yapmış gibi anlatacak birine benziyosun.