11-05-2014 Şile-Saklıgöl-Ağva Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solidrider, osiris Buluşma kesin olacaksa alternatif plan da belirleyelim?

9'da viaporttan hareket edilecekse 8.15-8.20 gibi kültür üniversitesinden hareket etsek fena olmaz sanki.

Bizim taraftan gelenlerle 7.15 de Kültür Üniversitesinde buluşalım. Saat 7.45 de Levent Bp'de olalım. Saat 8.10 da Bp'den teker çevirmiş olursak Viaporta da nefes almış oluruz. Sonuçta Avrupa yakasında herkes Yenibosna da olmayacaktır. Bp'den toplu bir şekilde gitmek daha iyi olmaz mı ?

Bizim taraftan gelenlerle 7.15 de Kültür Üniversitesinde buluşalım. Saat 7.45 de Levent Bp'de olalım. Saat 8.10 da Bp'den teker çevirmiş olursak Viaporta da nefes almış oluruz. Sonuçta Avrupa yakasında herkes Yenibosna da olmayacaktır. Bp'den toplu bir şekilde gitmek daha iyi olmaz mı ?
Ne yaptın ben 7.15'te evden çıkacaktım :queen: biraz erken olur sanki hele bir cumartesi akşamını bekleyelim gezi olacak mı yağmur durumu ne görelim de tekrar konuşuruz avrupadan başka kimsede yok heralde :D

Havadan yana sıkıntı olmaz ise avp ile and yakasından gelenler alemdağ ormanı kavşağındaki bp de birleşsin,bende darlık üzerinden gelmem napalım paşaköy tarafından petrol ofisinde buluşur ordan devam ederiz

Havadan yana sıkıntı olmaz ise avp ile and yakasından gelenler alemdağ ormanı kavşağındaki bp de birleşsin,bende darlık üzerinden gelmem napalım paşaköy tarafından petrol ofisinde buluşur ordan devam ederiz

olm bak geçen seferde açacak falan dedin. Gezi bitti anca açtı hava :)))

Gelme niyetine girsemde baktığım her hava programı sağanak yağış gösteriyor...

kısmetten ötesi olmaz pazar sabah netleştiririz arkadaşlar ben ufak ıslammaya hazırlıklı olucam :) yeterki sağanak yağışlı olmasın

Bunları okudukça içim gidiyo, şu yeni motoru bi alsam sırf sizlerle tanışmak için Kirklareli'nden oraya gelirim. :/ motorsuz içim daralıyo sıkılıyom darlanıyom :(

BU KADAR BÜYÜK YAZIYORUM,GEZİ HAVA KOŞULLARINDAN DOLAYI 18 MAYISA ERTELENMİŞTİR

Aslında iskeleden sonra biyerde 45 dk oturacaktık :D 30 dk yağmur yağdı perişan etti bizi. Birde sen scooter sürüyosun hala şikayet ediyosun abi ayıp yaa :p

Yağmurda hiç ısmanmayanlardan birisi de bendim sanırım, Cruiser makine olmasına rağmen :p
(tabi o kadar kıyafet yağmurluk giyersen kimse ıslanmaz diceniz biliyorum haha :queen: )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar