Beylikdüzün'den viaport başlı başına bir gezi. Onu ayrıca koyarsınız gezi diye![]()
Geçen hafta katılamadım ama bu hafta sizinleyim listede olmak istiyorum :cherry:
google.maps dan rota haritası isteriz.
Honda nın eğitimini hava koşullarından iptal olmuş durumda. Cumartesi şiddetli yağış bekleniyormuş.
Pazar anneler günü. Anne olan eşimi yanıma alırsam tantana etmez. Bir de "seni geziye götüreceğim" dedim mi memnun bile olabilir.
Eşi ile, kız arkadaşı ile katılan var mı?
Beyler bende gelirim ama müsamereyi erken sonlandırabilirim . Malum 11 mayıs Anneler günü sebebi ile ek bir program olacak gibi gözüküor .
Bu arada hava durumu gayet başarılı ne yağmur ne rüzgar var sadece sabah biraz bulutlu olduğunu söylüyor .
http://www.weather-forecast.com/locations/Istanbul/forecasts/latest
Çağatay abi yaz hemen beni, busefer çakmak getircem![]()
Ben köfte yerim kanat pek uğraştırıyor. Geleceği olmayanda bu muhabbetleri görünce gelmeye karar verecekler :queen:
Bence sadece kanat alalım,köftenin içinde ne olduğunu bilmiyoruz... yada bilindik biyerden kasap köfte alalım.göldeki tesis mantız ve köfteleri çevirmek için maşa vs veriyor mu? vermiyorsa yanımda getireyim, çağatay sen bi ara sor bakalım eksiğimiz olmasın. Birde kaç kilo kanat alcaz![]()
Ben köfte yerim kanat pek uğraştırıyor. Geleceği olmayanda bu muhabbetleri görünce gelmeye karar verecekler :queen:
Yukarda yazdığımdan sonra kanatları kim bitirdi diye sorunca kimse benden şüphelenmez heraldeBen kanat sosu yaptıracam fena olacak fenaaa![]()
bu hafta sonu yağışlı hava
şansınız bol olsun![]()
pazar kısmi yağış var muhtemelen öğlene kadar yağar bilginiz olsun.
Bence sadece kanat alalım,köftenin içinde ne olduğunu bilmiyoruz... yada bilindik biyerden kasap köfte alalım.göldeki tesis mantız ve köfteleri çevirmek için maşa vs veriyor mu? vermiyorsa yanımda getireyim, çağatay sen bi ara sor bakalım eksiğimiz olmasın. Birde kaç kilo kanat alcaz![]()
Yalovadan sonra yağmurda kullanmaya alıştım. Her yere gideriz! Tatlı su motorcusu değiliz![]()
9'da viaporttan hareket edilecekse 8.15-8.20 gibi kültür üniversitesinden hareket etsek fena olmaz sanki.O zaman Bp'de kaçta buluşuyoruz ? Bizde ona göre Kültür Üniversitesinin önünden teker çevirmiş olur :cherry: