11-05-2014 Şile-Saklıgöl-Ağva Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
İnsallah bukezde bi aksilik çıkmazda gelirim. Hatta ne olursa olsun gelicem :)

Piştimi olduk yani. Bizimde Sym wolf facebook gurubu olarak 11 mayıs şile saklı göl organizasyonumuz var. Orda görüşürüz inşallah.

Niye viaport ta buluşuluyor? ümraniye tarafından şile otobanına girmek daha mantıklı değil mi?
Darlık yolu üzerinden mi gidilecek şileye?

Niye viaport ta buluşuluyor? ümraniye tarafından şile otobanına girmek daha mantıklı değil mi?
Darlık yolu üzerinden mi gidilecek şileye?

Motorcular genellikle o yolu kullanıyor,0 trafik bol oksijen orman :) Ha sen dersen bu kadar adamı arapsaçı çevreyoluna sokalım okey ben gelirim :cherry:

Geçen gün ramazan can ın açtığı gezi konusu vardı o ylu diyorum mis misss

tamam usta ben sadece soruyorum. kızma. nerden derseniz oradan :rendeer:

Motorcular genellikle o yolu kullanıyor,0 trafik bol oksijen orman :) Ha sen dersen bu kadar adamı arapsaçı çevreyoluna sokalım okey ben gelirim :cherry:

Geçen gün ramazan can ın açtığı gezi konusu vardı o ylu diyorum mis misss

tamam usta ben sadece soruyorum. kızma. nerden derseniz oradan :rendeer:

Yok abi ne kızması :) Bak sana rotayı da vereyim,yol üstündeki köylerde et süt yumurta tavuk sebze meyve de alabiliriz :p
6613inciu89335.jpg

Tavuk tüketimi belli bir seviyeye çıkar ise direk fabrikadan aldırabilirim :)

Demedi demeyin ..

Harika bir gezi olacak kesinlikle :cherry: mangal dediniz beni benden aldınız :cherry: geçen geziye can atan kalabalık burada neden yok, reklam verelim :cherry:

Motosikleti
Henüz yok.
Hava yağmurlumu değilmi diye belli olmadığı için katılım yok sanırsam.

2 hafta önce oradaydık arkadaşlarla otağ kurdum konaklama yaptık yeni gitmiş olmanın verdiği ilgisizlik sebebi ile katılamayacağım size iyi eğlenceler.:cat:

2 hafta önce oradaydık arkadaşlarla otağ kurdum konaklama yaptık yeni gitmiş olmanın verdiği ilgisizlik sebebi ile katılamayacağım size iyi eğlenceler.:cat:

Bende canım sıkıldıkça darlık köyüne kadar sürerim nefesim açılır çekerim kenara 2 saat otururum :) Gerçekten ihtiyacı oluyor insanın..

Beylikdüzünden yenibosnaya kadar olan arada bulusup enazından 2 3 motor gidelim bulusma noktasına o bölgelerden gelecek var mı?

Beylikdüzünden yenibosnaya kadar olan arada bulusup enazından 2 3 motor gidelim bulusma noktasına o bölgelerden gelecek var mı?

Ben Halkalıdayım sana şirinevlerde yada yenibosnada katılabilirim. Levent Bp ye gideriz. başka gelecek arkadaş varsa bu şekilde organize olalım. Sana uygun mu ?

Ben Halkalıdayım. Sana Yenibosna Kültür Üniversitesinin önünde eşlik edebilirim. Başka arkadaşlarda varsa böyle yapalım. Levent Bp ye hep birlikte geçmiş oluruz. Uygun mu ?

Ben Halkalıdayım. Sana Yenibosna Kültür Üniversitesinin önünde eşlik edebilirim. Başka arkadaşlarda varsa böyle yapalım. Levent Bp ye hep birlikte geçmiş oluruz. Uygun mu ?
Tamamdır Kültür üniversitesi önü uygun başka gelecekler için bir buluşma saati kararlaştıralım kültür üniversitesi önünde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar