Sanırım solidrider +1 gelecek... Benim motor sadece beni götürüyor zaten![]()
Senin motorda etleri taşımak lazım. Kaçarsan Yakalaması kolay olur. :cherry:
Sanırım solidrider +1 gelecek... Benim motor sadece beni götürüyor zaten![]()
Piştimi olduk yani. Bizimde Sym wolf facebook gurubu olarak 11 mayıs şile saklı göl organizasyonumuz var. Orda görüşürüz inşallah.
Niye viaport ta buluşuluyor? ümraniye tarafından şile otobanına girmek daha mantıklı değil mi?
Darlık yolu üzerinden mi gidilecek şileye?
Motorcular genellikle o yolu kullanıyor,0 trafik bol oksijen ormanHa sen dersen bu kadar adamı arapsaçı çevreyoluna sokalım okey ben gelirim :cherry:
Geçen gün ramazan can ın açtığı gezi konusu vardı o ylu diyorum mis misss
tamam usta ben sadece soruyorum. kızma. nerden derseniz oradan :rendeer:
2 hafta önce oradaydık arkadaşlarla otağ kurdum konaklama yaptık yeni gitmiş olmanın verdiği ilgisizlik sebebi ile katılamayacağım size iyi eğlenceler.:cat:
Beylikdüzünden yenibosnaya kadar olan arada bulusup enazından 2 3 motor gidelim bulusma noktasına o bölgelerden gelecek var mı?
Beylikdüzünden yenibosnaya kadar olan arada bulusup enazından 2 3 motor gidelim bulusma noktasına o bölgelerden gelecek var mı?
Tamamdır Kültür üniversitesi önü uygun başka gelecekler için bir buluşma saati kararlaştıralım kültür üniversitesi önündeBen Halkalıdayım. Sana Yenibosna Kültür Üniversitesinin önünde eşlik edebilirim. Başka arkadaşlarda varsa böyle yapalım. Levent Bp ye hep birlikte geçmiş oluruz. Uygun mu ?