Selam
İlk motor olarak Daelim Daystar aldım
ilk bayiye gidip ver bana ordan bir motor demedim tabii ki
aylardır takip etmediğim forum, hafta sonları gitmediğim bayi kalmadı
İstanbulda ilk motoruna binecek 49 yaşında bir doktor olarak bu kadar araştırma yapmak da gerekiyordu
Hyosung GV 250, Regal Raptor ve Daystar 250 arasında haftalarca gidip geldim
Sadece bilgisayar başında değil bayilerde gidip üzerine oturmaktan da bahsediyorum
Motor hacimmleri aynı olan bu üç motorun performans, dayanıklılık, dış görünüş, yedek parça durumları vs vs farkları var elbette
Tecrübeli olmamam (hem binme hem de mekaniği konusunda) nedeniyle forumlarda sizlerin yazdıkları, bayilerdeki satıcıların söyledikleri
ve tabii ki yakın arkadaşlarımdan (motor kullanan) aldığım bilgilerle Daelim Daystar da karar kıldım.
Şimdilik trafiğin az olduğu (hafta içi sabah kargaların kahvaltı zamanı öncesi ve hafta sonları öğlen öncesi) zamanlarda kullanıyorum.
Öyle keyif alıyorum ki kendi kendime motosiklete binmek için niye bu kadar bekledim diye hayıflanıp duruyorum
Yıllarca bisiklet üzerinde idim. Benzer bir duygudur diye düşünmüştüm ama değilmiş.
Bir süre sonra sizlerle sizin merak edebileceği şeyleri paylaşabilirim (ne kadar yakıyor, nasıl hızlanıyor, virajları nasıl alıyor, servis hizmeti nasıl vs vs).
Şimdilik akşamları saat başı pencereden dışarıya bakıp motosikletim iyi mi diye bakma aşamasındayım.
Bu satırları okuyan herkese sevgi ve selamlarımı yolluyorum.