Sonunda bir motor aldım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet beyler sonunda marşa basıp çalışan bir motor aldım. Motor kymco agility 125 ama 150cc silindir takılmış acayip seri ve fena teker yapıyo trafikde arabaların arasında felan fena akıyom genelde tam gaz gidiyom mahallede olmadığım sürece :cherry: ama merak ettiğim bi konu polise yakalanırsam ne kada ceza öderim? Şuanda motorda plaka takılı deil plaka var ama bagajda taşıyom ve kasksız sürmüyom. Bide bu trafik polisi olmayan polisler yani ekipler çeviriyomu?

Yardır kardeşim inşallah 2-3 leşin olur kesin yada kendin geberirsin sezon bitmeden..
Her girdiğimde böyle bir konu kesin denk geliyor arkadaş.

Motorcu oldum yine en çok motorcudan korkuyorum böyleleri yüzünden

Konu lütfen ::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::

arkadas foruma tc kimlik numarasi ile felan kayit olunsun yada cep numarasi ile bu ne ya coluk cocuk konu aciyor

600 rr la başlanırmı
600 lük okulun köşesine kadar sürsem
125 cc ile başlayıp 600 lük
600 rr başlasam sıkıntı olurmu.
ehliyetsiz kullansam ne olur
bu ve bunu benzeri bir çok konu açtın seni tebrik ediyorum sana dayanabilicek en iyi motoru almışsın teker yaptığınada inanmıyorum bir kaç günede düştüm diye konu açarsın eminim

Bu açtığın kaçıncı saçma konu. Sosyete59 unda dediğş gibi nerde saçma bi konu olsa altından sen çıkıyosun. Ne saçma insanlar var arkadaş. Motosiklet forumundan çok ergenlerin kullandığı sözlüklere döndü burası. Banlayın gitsin şunun ya.

Yardır kardeşim inşallah 2-3 leşin olur kesin yada kendin geberirsin sezon bitmeden..
Her girdiğimde böyle bir konu kesin denk geliyor arkadaş.

Motorcu oldum yine en çok motorcudan korkuyorum böyleleri yüzünden

Konu lütfen ::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::
Aynen katılıyorum,böyle can sıkıcı konuşmalar sonra da trafikte motorsikletler çok tehlikeli.Trafikte bu kadar otomobil kullananlardan dert yanıyoruz onlarda bazı haklı sebeplerden dert yanıyor! Öncelikle güvenliğimiz insanların güvenliği bunu millet olarak ne zaman öğrenirsek nirvanaya çıkacağız sanırım...

Bu açtığın kaçıncı saçma konu. Sosyete59 unda dediğş gibi nerde saçma bi konu olsa altından sen çıkıyosun. Ne saçma insanlar var arkadaş. Motosiklet forumundan çok ergenlerin kullandığı sözlüklere döndü burası. Banlayın gitsin şunun ya.

sana katiliyorum kardesim.

Böylelerini şutlayın. Bende guzel içerikli bir konu sanıp girdim.

hayırlısı be gülüm

ön sayfadan yorumu kapayım değerlenir buralar :)

usta banlasan yine gitmezki yine baska hesap acar gelir ;) buna kalici cözüm bulmak lazim....
Ah Hep Bunlar Bim Yüzünden Oluyor...

tepeye bi fotoğraf makinası asınız yoksa yerini yadırgar.

Ben de bir ara emo beslemeye niyet ettim jölesi fönü vs çok pahalı geldi. şimdi sadece sokakta gördüklerimin önüne sevabına 1 kilo jöle bırakıyorum...

sımdıden allah aılene sabır versın topragın bol olsun mekanın cennet olsun .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tepeye bi fotoğraf makinası asınız yoksa yerini yadırgar.

Ben de bir ara emo beslemeye niyet ettim jölesi fönü vs çok pahalı geldi. şimdi sadece sokakta gördüklerimin önüne sevabına 1 kilo jöle bırakıyorum...

Emo değilim dostum adım emir olduğu için emo diyolar yani lakabım bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------

600 rr la başlanırmı
600 lük okulun köşesine kadar sürsem
125 cc ile başlayıp 600 lük
600 rr başlasam sıkıntı olurmu.
ehliyetsiz kullansam ne olur
bu ve bunu benzeri bir çok konu açtın seni tebrik ediyorum sana dayanabilicek en iyi motoru almışsın teker yaptığınada inanmıyorum bir kaç günede düştüm diye konu açarsın eminim

NVlo6Q.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Buyrun motor bu :)

YPq92A.jpg
[/url][/IMG]
8nPr0A.jpg
[/url][/IMG]
aqdAJ7.jpg
[/url][/IMG]
krGD3y.jpg
[/url][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar