Honda fake hesap açıp forumlarda dolanıyor

Forumlardaki konulara bakıyorum adam soruyo ''ktm duke 200 mü alayım suzuki inazuma mı'' hemen birileri çıkıyor cbr 250 al.Bi diğeri soruyo ''tvs apache mi alayım pulsar discovery mi?'' hemen biri çıkıyor cbf 150 al.Nerdeyse her konuda honda var.Sanırım honda parayla adam tutmuş forumları geziyor :cherry:

Sanmıyorum genelde Honda kullanıcıları Memnun ondan olabilir.

Ahmet Abi...nickli arkadaş çok yapıyordu onu bu aralar yapmıyor :D adam sormuş bu scotermi bu scotermi...ybr cbf al diyor :)
en güzel yorumu o motoru kullanıpta satmış olan kişiye soracaksın çünkü kullanırken bi marka sempatizanlığı kendi motorunu kötülememe falan...ama kullanıp satmış kişi aklına ne geliyorsa söyler..

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Her kıyaslamanın icinde muhakkak ismi geçmesede Honda öneriliyor, ve hepsindede sert bi dille konuyu eleştiriyorum. Diğer bi konudada yazdığım gibi, bu adamlar yüzünden Honda'dan tiskinir hale geldim. Korkarımki yakında KTM den daha iyi olduğunu bile iddia edecekler. Forum, forum olmaktan çıktı, s.dik yarışına döndü.

onlara postcu deniyor para karsılığında forumlarda konu açıp konusuyorlar sazanlarla muhabbet ediyorlar falan

fake hesaba ne gerek var bizim insanimiz honda bisiklet cikarsa motoru satar bisiklet alir yeni model diye ;)

Zamaninda bende onerirdim ama bu fiyatlar ile honda almak akil isi degil.. adamlar cbr yi 13bin yaptilar. Fiyatlar fena saplama ve bence haketmiyor. Ayrica konsuk motor haricinde gittigim hic bi servisten memnun kalmadim ve %100 hakli oldugum bir magduriyetim hakkinda honda TR den telefon gorusmesi harici bi numara da goremedim. 3600tl ye CB125e cok iyiydi aldim ve iyiki almisim ama simdi olsa 4200 tl ye alirmiyim?oturur baya bi dusunurum ;)

valla sınıfında rakibi yok adam akıllı ondan hondada hata yok satıyor ki bu fıyatlar var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar