Üretim yeri hindistan olabilir. fiyat şu an açıklanmadı ama kanada da 10 bin dolar. türkiyede 20 bin lira altında olmaz.
Fiyat honda siteye eklendi 26.750 hımm verilir mi acaba bu kadar ?
Ya sorma valla para varsa alın şimdiden 4-5 tane deli gibi kar edersin ahahah cbr 250 gibi olacak bu bakın görün..1 hafta gecmeden 350 tl giydirmişler hey maşallah![]()
3 yaşında 600f e 22 bin lira vereceğime mis gibi 650f alırım
Utandıklarından-kilosunu yazmamışlar...Demir şaseli-ayarsız klasik ön-çatallı RACİNG(benim 2011 hornetim bundan kat be kat üstün,hem de her yönden)...:queen:Ön-cam(siperlik)'da 2 tane montaj boynuzu var,aynı Yamaha x-city 250 gibi...Yükseklik ayarı mı var acaba???....:mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
Al sen hocam MİS gibi 650f, ve fakat yanından 3 yaşında bir 600fa veya 8 yaşında600f4i geçtiğinde de aynı şeyleri düşünürsün-umarım...:wiinkk:
şiiiii, deleRRim :cherry:
Al sen hocam MİS gibi 650f, ve fakat yanından 3 yaşında bir 600fa veya 8 yaşında600f4i geçtiğinde de aynı şeyleri düşünürsün-umarım...:wiinkk:
Espri yaptın herhalde-ama ben gerçekleri dile getirdim...motosiklet zevkiniz buysa 1000+ hacimli motosikleri önerirler abiler. fakat aynı abiler virajlarda 250cc lik scooter ile yanınızdan geçerse gocunmayın.