Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keske makınayı bu kadar yerden yere vurmasaydınız daha ustune oturmadınız ama neden honda bu haltı yedınde urettın dıyorsunuz... 200 km ne kalıyor hayırdır 40 hplık nınja 200le gıderken dyno verısı var 258 goruyor ruzgar vs 240 gorur yolda net !!! gerıye ne var pekı bılnen honda guvenı yedek parca bulunması vs vs gorduk yamaha TR yedıgını adamların 60 gundur kaporasını aldı hala motor yok bıde ustune zam caktı bugun kaporamı verdım yarın en gec pazartesı motorumu alıcam bu kadar basıt. Hıc kusura bakmayın ama XJ6 F bunun yanına bıle yaklamsamaz o tel masa kalır bunun yanında ustune ıkısınınde oturdugunuzda 5 sn ıcınde farkı anlarsınız evet kabul edıyorum bazı teknıkler calınmıs uzerınden sport tourıng mantıgı oldugu ıcın her dk tapa gaz gıtmemek ıcın torq grafıgı gerı cekılmıs ama bu paraya helekı cbr 500 fıyat facıasından sonra bu makına bedava ...
5 saniye içinde bu farkı nasıl anlayabiliyorsun !?xj6 f kendini ispatlamış kanıtlamış hiç bir sıkıntısı olmayan sorun çıkarmayan gayet iyi ve güçlü makina muadilerine göre !ve 4 silindir olarak en ucuz safkan japon vidasına kadar hemde japon üretim thailand felan deyil bununda altını çiziyorum.
birisi 240 yapıyor xj6 da 220 hatta youtubede 230 gören var diversion f ile .arada 20 km hız farkı var ve tork olarak birisi diversion f 59.7 Nm (6.1 kg-m) @ 8,000 dev/dk. honda cbr 650f 63 Nm @ 8000
neye göre tel maşa kalıyor anlamadım diğer özellikleride hemen hemen aynı ağırlıkları yakıt kapasitesi üstelik diversion f de hararet göstergesi vs.. hepsi var. teknikten pek anlamam girmiyicem
şahsen diversion f yamaha kalitesi ile hondadan bir adım önde dıye düşünüyorum
ayrıca diversion f titreşimin t sini göremessin ve 200 km hıza çok seri bir şekilde çıkıyor. sanki dipgaz 300 basıcaksınız da 240 250 görse ne olur görmese ne olur. ben memnunum gidin diversion f sayfasına bir tane şikayet eden bulamassınız .
aradaki fiyat farkı baaarrriizz çok fazla parası olan alsın saygı duyarım yanlız diversion f e de çamur attırıp hakkını yedirmem !!!