- Konu Yazar
arkadaşlar bu üçü arasında kaldım sizce hangisinin almalıyım ben motoru alınca birdaha değiştirmeyi düşünmüyorum yani aldığım motor uzun ömürlü ve uzun yollar gidicek , ben daha önce 4 vitesli motorsiklet kullandım ve debriyajlı hiç kullanmadım bajaj kafama çok yattı ama onda devir göstergesi ve vites göstergesi yok 60 km hızda 1 litre ile 61 km gidiyo ve 80 km hızla 1 litre ile 40 km gidiyo (80km sabit hız testi şiddetli rüzgara karşı gidilmiştir) bunun dışında çok rahat bir motorsiklet olduğunu biliyorum diğerlerine gelince artı olarak vites göstergesi ve devir saati var ve 100 km de 2.0 litre benzin yakıyorlar sabit olarak ve konfor açısındanda fena değil ama bir türlü karar veremedim bajaj çok güzel ama ilk defa debriyajlı kullanıcam ve ilk defa rodaj dönemi yaşıyacam ve bajajda devir saati ile vites göstergesi yok ve hız artıkça diğerlerine göre fazla yakıyor gibi bir türlü karar veremedim siz değerli abilerimden yardımlarını bekliyorum birde ben lüleburgazda oturuyorum sadece bajajın bayisi burda yok ve en yakın servis ve bayisi kırklareli ile babaeski'de