Değerli turkish39;
1. Geçtiğimiz hafta sonu discover 1200 km test sürüşü yapıldı. Forumda ayrı bir konu başlığı altında detaylı olarak açıklandı. Halen okunuyor. Birinci ağızdan tüm sürat ve koşullarda yakıt tüketimi açıklandı. Kurye olarak kullanan arkadaşların açıklamaları geldi. Telefon numaraları verildi. İsteyen arkadaşım detaylı bilgi alabilir denildi. Şimdi diyorsunuz ki 1 lt. ile 116 km gidiyor deniliyormuş? Kim demiş acaba? :santa:
2. Servis konusunda ne kadar önem verdiğimizi arz ettim. BAJAJ tarafından tüm servislerimize kapsamlı servis eğitimleri verildiğini söyledim. Dün bu forumda "garip" rumuzlu arkadaşım sizin ikamet ettiğiniz yerdeki bajaj servisinde discover ürününe ilk bakımda yapılan işlemleri detaylı anlattı. Memnuniyetini çok güzel ifade etmiş. Ama siz inanmadınız.
Ben bu kadar açık olarak bildiklerimi paylaşıyorum, birici ağızdan net bilgi vermey çalışıyorum. Ön yargıları yıkmak atomu parçalamaktan zormuş Turkish39 kardeşim, ne yapabilirim? Sizin olumsuz tavırlarınız bizi yıldırmıyor, bilakis...
Allah'a şükür merak etmeyin BAJAJ da çok iyi gidiyor. Pulsar da Allah'a şükür hafta sonu yollarda. İnşallah bu ürünün yorumlarını da sizlerle paylaşacağız.
Selamlarımı sunuyorum, genç motorcumuzun da gözlerinden öpüyorum...:cat:
Hemen söyleyim canım abim,Gündüz Ticaret.1 lt ile 116 km diyor.Yavaş yavaş düşmeye başlamış bugünlerde 100-80:queen: Herkes bu forum sitesine girip bakmıyor canım abim,bayinin söylediklerine inanıyor.Bu mu ön yargı?
Ayrıca servisinizi de tanıyorum çocukluğundan beri.Babası biraz daha insaflı diyebilirim.Buraya gelirseniz eğer zaten ne kadar küçük bir il olduğunu siz de göreceksiniz.
Benim sizin samimiyetinize inancım sonsuz,ama daha önceden kuralkan ismini karalayan bayi ve servislerinize inancım yok.Ben pulsarı getirteceğiniz günden beri Kuralkanla tanışıyorum,ama öncesi şikayetler benim şikayetlerim değil.
Garip rumuzlu arkadaşa her geldiğinde eşlik ediyorum zaten,onun düşüncesi farklı benimki farklı,ben 20 yıldır motosiklet kullanıyorum,35 yıldır Kırklarelinde yaşıyorum.Kimin nerede,nasıl iş yaptığını biliyorum çok şükür.Sizin samimiyetinize güvenerek zaten bu şikayetleri yapıyorum,benden değil sizden tırsacaklar çünkü.
Bu forum sitesinde de,kullandığım motor markası dahil,ne zaman bana iki motor arasında kaldıklarını iletse arkadaşlar,3. motor olarak discoveri öneriyorum.Marka tutkunu asla değilim.Niyetim sizi yıldırmak değil zaten.Gördüğümü söylüyorum.
Fuar zamanı motosiklet nette yazılanlardan muzdarip olduğunu söylemişlerdi arkadaşlar,buyrun muhatabınız karşınızda dedim,nesinden muzdaripsiniz? Bu yazılanlar sayesinde sizinle muhattap olabildik en azından.Yoksa sizden önce Kuralkana ne mailler attık,halen cevap gelmedi
Ben bu kadar açık olarak bildiklerimi paylaşıyorum, birici ağızdan net bilgi vermeye çalışıyorum. Ön yargıları yıkmak atomu parçalamaktan zormuş Turkish39 kardeşim, ne yapabilirim? Sizin olumsuz tavırlarınız bizi yıldırmıyor, bilakis...
Artık bajaj konularına da bişey yazmak istemiyorum zaten.Bende Gördüğümü söylüyorum,bayinizin insanlara ne söylediğini iletiyorum,olumsuz tavır takınmış oluyorum.Ama gerçekten artık birşey yazmak istemiyorum,alanlar güle güle kullansın bilgilerini yalansız paylaşsın yeter.SAYGILAR.