Yeni Kuba Çita 100R Gold

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Modifiyeli derken modifiye görmemişsiniz heralde fabrika artık apaçilerle ortak çalışıyor boşuna orasını burasını boyamaısnlar biz boyayalım öyle satalım dediler ...

Modifiyeli derken modifiye görmemişsiniz heralde fabrika artık apaçilerle ortak çalışıyor boşuna orasını burasını boyamaısnlar biz boyayalım öyle satalım dediler ...

:D gerçekten öyle geçen gün gördüm fır fır fır bağırtıyordu bide onu çok apaçice :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

bu arada http://http://www.kubamotor.com/new5/product/klasik/cita-170f.html ben olsam bunu alırım

3-5 yerini sarıya boyamışlar olmuş sana gold :)

E yani zaten daha fazla ne olabilirki :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------

Hayırlı olsun,kazasız sürüşler dilerim..

Teşekkürler suato21 ve kemboo

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

Ve motor daha açılmadı açmak için ne yapmak lazım ? Yada açıldığı nereden belli olur ? Henüz egzozdaki ses çok rahat gibi gelmiyor biraz boğuk geliyor

dayimda var bu motorlardan ya binmeye utaniyorum..dayim bir yere yollarken felan motoru veriyor otobusle gitmeyi tercih ederim ne bilim cok tipsiz abi bu benim gorusum
bu arada hayirli olsun

Motosikleti
Forza 250
"Göz alıcı performans canavarı..."

Van Gölü canavarı :)

Alanlara şimdiden hayırlı olsun. Kısmetse haftaya ben de alacam ve motosikletle ilgili görüşlerimi buraya yazarım.

Al kardeş gerçekten iyi motor, tabi ileride daha iyisini alırız inşallah :) Şahsen ben ileride chopper almayı düşünüyorum :D İnşallah Allah nasip eder
Alanlara şimdiden hayırlı olsun. Kısmetse haftaya ben de alacam ve motosikletle ilgili görüşlerimi buraya yazarım.

Nihayet aldım, kullanmaya başladım ve her kullandığımda da iyi ki almışım diyorum. Gold renkleri abartıya kaçmadan yerinde kullanıldığı için çok göze batmıyor ama yolda çok dikkat çekiyor yani o ince çizgiyi iyi yakalamışlar. Performans üst seviyede ve titreşim sorunu yok bu yüzden de kullandıkça daha çok bağlanıyorsun. Bence almayı düşünenler hiç düşünmeden almalı çünkü bu fiyata bu kadar iyi bir motosikleti anlatmak değil yaşamak gerekir. İlk fırsatta fotoğraf ve videoları da paylaşacam.

Hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun. Kask takmayı unutmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar