Merhaba,öncelikle motosikletlerini alan arkadaşlara hayırlı olsun.Kazası belasız sürüşler dilerim.
Bir ricam olacak,MT-07 ye geçen arkadaşlardan.Mümkünse bir önceki motosikletlerini(hangi motosikletten geçtiler buna) ve toplam motosiklet tecrübelerini km. olarak yazabilirlerse bu,benim gibi(cbr250) motosiklet hacmini yükseltmeyi düşünen kullanıcılar açısından MT-07'ye geçiş için rehber olur kanaatindeyim.
Master of torque,şakaya gelmez gibi yorumlar okudum.Evet altınızda 2 teker varsa zaten şakaya gelmez.
Bir de kimse yanlış anlamasın lütfen ama bir gözlemimi paylaşacağım.MT-07 elbette torklu yüksek hacimli güçlü bir motosiklet.Lakin ilk motosikleti 250lik olan bir kullanıcı yeterince objektif olamaz kanaatindeyim.Yani ben de şu an MT-07 alsam yol tutuşu süper,frenler şahane,gaz tepkisi müthiş gelecektir.
Süper değildir demiyorum,altını çizerek belirteyim.Böyle geçiş yapan arkadaşlara da polemik olsun diye yazmıyorum,dediğim gibi ben de şu an MT-07 alsam bana süper gelecektir.
Bu noktada 250cc den daha üst bir motosiklet kullanmış(arkadaşınınkini 10km sürmüş demiyorum) arkadaşların yorumları da çok önemli.
Şimdi böyle söyleyince de 600cc supersport ile kıyaslayıp virajı şöyle kötü demek de doğru olmaz tabii ama umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Tekrar herkese kazasız sürüşler dilerim.