Honda Cbr 650F 26400 Tl

Honda sitesinde fiyat yayınlanmış duyurulur.

fiyat 26400 TL

Son düzenleme:
4 silindirli ve Abs'li makine için fiyat fena değil... Çok uygun denemez ama uçuk değil en azından.... Supersport makine istemeyenler için ideal....

Bir iki resim renk seçenekleri;

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

Beyazı çekici geldi bana ama yakından görmek lazım.

Dolar, Euro ve Altın alacak arkadaşlar parayı buna yatırsınlar seneye 30000 olur.

600 RR in 36 ya dayandigini goz onunde tutarsak fiyat kabul edilebilir ölçüde. Ama FA gibi tutulmazsa omru uzun vadede cok olmayacaktir piyasada.

Honda eski vfr ve f cizgisinden uzaklastikca NC lerle vs oynamaya devam eder ancak. Anladik hedef dusuk tuketim falan ama birkac numunelik model de uret be adam hepten niye terkediyorsun.

Bizim millet küsüratlı rakamı sevmez 26 düz olsaymış ya :queen:

FA ile aralarında ki fark neler acaba?

Değişen tork eğrisi, ön çatalın geometrik değişimi dışında asıl FA'dan cüsse olarak biraz daha iri mi yoksa aynı boyutlarda mı olacak?

Bu, f makineler, hoşuma gidiyor. Fiyatta bence uygun tutulmuş. Uygun demeyelim de, seviyesinde işte.
Para olsa birazcık, alınabilir benim tarafımdan.
Ancak honda nın bu sinyal işlerini hiç beğenmiyorum.
CBR 250 de felan da aynı. Yumruk gibi sinyal takıyorlar. Tamam, görünür olsun felan da, az estetik yapın bari yahu.
Ceviz odunu gibi çıkmış yandan.

Karenajlı sevenlere duyurulur :)

Biz çıplak seviyoruz, MT-09'dan devam :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Ancak honda nın bu sinyal işlerini hiç beğenmiyorum.
CBR 250 de felan da aynı. Yumruk gibi sinyal takıyorlar. Tamam, görünür olsun felan da, az estetik yapın bari yahu.
Ceviz odunu gibi çıkmış yandan.

Dostum, o sinyaller bir nevi koruma takozu görevi de görüyor. Olduğu yere devrildiğinde sadece sinyaller ve gidon topuzları yerle temas ediyor sanırsam.

Karenajlı sevenlere duyurulur :)

Biz çıplak seviyoruz, MT-09'dan devam :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Dostum, o sinyaller bir nevi koruma takozu görevi de görüyor. Olduğu yere devrildiğinde sadece sinyaller ve gidon topuzları yerle temas ediyor sanırsam.

Aaa doğru. Aslında evet, onun için biraz kemikli yapıyor olabilirler. :cat:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Diversion F'le akran sayarsak aralarındaki farklara göre fiyatının daha fazla olması normal.. Ama biraz daha düşük tutabilse sanki cazibesini daha da arttırabilirmiş gibi geliyor. Hele ki son periyotta o fiyat skalasındaki rakiplerini göz önünde bulundurursak ::sm_smile

4 silindirin titreşimsizliğini isteyen, illaki ABS ve grenaj olsun diyen biri için Fazer 8 ABS dışında pek alternatifi yok ki o da yarım grenajlı.. Bana kalırsa Diversion F'de ABS seçeneği sunulması lazım... Ülkemizdeki maddi zorluklardan dolayı çoğu insan tam kafasındaki motoru alamıyor.. Benim kafamdaki motor tam olarak bu ama sırf buna göre ucuz diye aklım MT-07'ye falan gidiyor..

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
4 silindirin titreşimsizliğini isteyen, illaki ABS ve grenaj olsun diyen biri için Fazer 8 ABS dışında pek alternatifi yok ki o da yarım grenajlı.. Bana kalırsa Diversion F'de ABS seçeneği sunulması lazım... Ülkemizdeki maddi zorluklardan dolayı çoğu insan tam kafasındaki motoru alamıyor.. Benim kafamdaki motor tam olarak bu ama sırf buna göre ucuz diye aklım MT-07'ye falan gidiyor..

FZ8 titreşimlidir yalnız. Fazer 6 ve/veya XJ6 çok daha titreşimsizdir 8'e göre.. FZ8 ve FZ1, R1 motoruna sahip olduğundan R1 ile aynı mantıkla çalışıyor, son silindir biraz sentelidir. Fakat 6'lar R6 motoruna sahip olduklarından çok daha stabil ve titreşimsiz çalışıyor. Sadece bi dip not ::sm_smile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar