İzmir İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Herkese merhabalar.
Whatsapta ve facebookta kurulan anlık haberleşme grubumuzdan harley tırlarının izmire geldigini 1 arkadaşımız ögreniyor ve bir anda izmir mt'nin ard arda randevu almasıyla hepimiz pazar günü aynı saate randevu alıp yola çıkıyoruz
İlk olarak alsancak Gündogdu meydanında buluştuk ve daha sonra kayıt yaptırarak motorların başına üşüştük.
Her sene geldiklerini hatırlıyorum fakat motorlara randevusuz binilmiyor kısa bir bilgi verelim ve en az 2 yıl ehliyet olmak şartıyla adınıza sigorta yapılıyor. Bu sayede düşüş ve kaza gibi durumlarda sigorta karşılıyor benzin motor hatta koruma ekipmanlarını bile harley ekibi karşılıyor.
İzmirde belirledikleri bir rota eşliginde 25dk süren bir yolculuga çıkıyorsunuz grup sürüşü eşliginde
Çok konuştuk birazda fotolarla süsleyelim..
Motorların üstünde poz verelim dedikte bu yüz ifadeside nedir
kim kızdırdı la beni.
Motorları orta yerde bırakmayalım dedik ve park etmek için 10 metre ötedeki boş alana koyuyoruz.
izmirin kızları güzeldir
mkaptan ve kafkas35 yüksel abimiz
saat yaklaştı ve bizde standlardaki yerimizi aldık
herkes randevu aldıgı ve verilen numaralardaki motorlarını bulup sürüşe çıkmadan evel bir yoklama yapıyor
yolculuk zamanı
taktık harley kaskınıda bazılarımızda ceketlerini begenip giydiler
açıkcası kaskı hiç begenmedim. aşırı agır geldi.
buda izmirden gün batımı son olarak
Sonuç olarak motorlar çok agır ve çok titrek.
Gidonlar agır motorlar agır hiç chopper sürmeyen için oldukça zor oldugunu düşünüyorum.
kesinlikle başlangıç modeli olmamalı.
Whatsapta ve facebookta kurulan anlık haberleşme grubumuzdan harley tırlarının izmire geldigini 1 arkadaşımız ögreniyor ve bir anda izmir mt'nin ard arda randevu almasıyla hepimiz pazar günü aynı saate randevu alıp yola çıkıyoruz
İlk olarak alsancak Gündogdu meydanında buluştuk ve daha sonra kayıt yaptırarak motorların başına üşüştük.
Her sene geldiklerini hatırlıyorum fakat motorlara randevusuz binilmiyor kısa bir bilgi verelim ve en az 2 yıl ehliyet olmak şartıyla adınıza sigorta yapılıyor. Bu sayede düşüş ve kaza gibi durumlarda sigorta karşılıyor benzin motor hatta koruma ekipmanlarını bile harley ekibi karşılıyor.
İzmirde belirledikleri bir rota eşliginde 25dk süren bir yolculuga çıkıyorsunuz grup sürüşü eşliginde
Çok konuştuk birazda fotolarla süsleyelim..
Motorların üstünde poz verelim dedikte bu yüz ifadeside nedir
kim kızdırdı la beni.
Motorları orta yerde bırakmayalım dedik ve park etmek için 10 metre ötedeki boş alana koyuyoruz.
izmirin kızları güzeldir
mkaptan ve kafkas35 yüksel abimiz
saat yaklaştı ve bizde standlardaki yerimizi aldık
herkes randevu aldıgı ve verilen numaralardaki motorlarını bulup sürüşe çıkmadan evel bir yoklama yapıyor
yolculuk zamanı
taktık harley kaskınıda bazılarımızda ceketlerini begenip giydiler
açıkcası kaskı hiç begenmedim. aşırı agır geldi.
buda izmirden gün batımı son olarak
Sonuç olarak motorlar çok agır ve çok titrek.
Gidonlar agır motorlar agır hiç chopper sürmeyen için oldukça zor oldugunu düşünüyorum.
kesinlikle başlangıç modeli olmamalı.