2013 model nokta hatasiz sadece uzun yolla kullanilmis 2300 km de kirmizi beyaz 600f motorum satiliktir arkadaslar.. 1000 bakimi yetkili serviste yapilmistir.. Fiyat 24.300 tl ilgilenenler 554 862 4649 dan ulasabilir.
geçen yükseliş honda (izmir) bayiine uğradım ilk satışlar haziran da olacak dedi bayi çalışanı ve benim şahsi fikrim fiyatı da 30 dan aşağı beklemiyorum diye konuştu fiyatı ne olur diye sorduğumda. bana pek gerçekçi gelmedi. zira ellerinde kalır. arkadaşlar sizlerden soranınız oldu mu hiç fiyat konusunda daha gerçekçi fiyat bilgisi alan var mı paylaşır mısınız.

[/urlYemişim düşük devirde yüksek torku,az yakıtı.Arkadaş bu sıralı 4 silindir.Pazar payı belli amacı belli.Adam ses yapsın diye alıyor,hız yapsın diye alıyor.Bu oturuş pozisyonu bu tiple touring mi olur ? Vfr gibi kült model kaldırılıp bu kırma iğrenç modeller üretmek ne ? Kullanımı nistepen daha rahat,fiyatı nispeten daha ucuz.Oturuşu azıcık daha rahat...600f veya fa buydu işte...
Bu modeller anca fosforlu yelekler ile grup gezilerinde mangal,gözleme,akçabat köftesi peşinde koşan dayılar sever.O da forumlarda.Yoksa gidip almazlar.Ybr daha az yakıyor ya...Amaç kullanımdan zevk almak değil zaten.Det!Kurallara uy elit görün!
Honda yeni horneti ve 600fa'sıyla çayda çıra oynar anca.Yakında tek rakipleri modifiyeli bretonlar olacak.
Biraz genelleme olmus. Gunluk kullanim icin bence klasindaki 2 silindirlilerden cok daha iyi rakipleri ninja 650, ern6 , Suzuki SV650 , Ducati monster 696 , mt-07. Herkes motoru akcabat koftesi yemek icin almiyor. Sehir ici dur kalklarda rahat olsun , articili rahat olsun , fiyati uygun olsun , basmak istedinmi rahat basasin , yumusak bir surusu olsun , icabinda sehirler arasi gittinmi zevk versin vs. vs. ama bir cok arkadasin derdi motoru kafe onune cekip sekliyle hava atmak oldugu icin tabii onlara gore dandik motor. Ayrica ses konusunda two brothers takilmisini izledim inletiyor. Kimse zaten bu motorsiklet SS demiyor o modelleri sevenler 600rr veya R6 falan alsin.
geçen yükseliş honda (izmir) bayiine uğradım ilk satışlar haziran da olacak dedi bayi çalışanı ve benim şahsi fikrim fiyatı da 30 dan aşağı beklemiyorum diye konuştu fiyatı ne olur diye sorduğumda. bana pek gerçekçi gelmedi. zira ellerinde kalır. arkadaşlar sizlerden soranınız oldu mu hiç fiyat konusunda daha gerçekçi fiyat bilgisi alan var mı paylaşır mısınız.
Esengül Honda Türkiyeye gelmiceğini söylemişti bana fuarda sordugumda ve zaten fuardada motor yoktu.