LİNK
arkadaşlar linkteki rotayı çıkardım kendime, havalar güzel olduğunda gidicem. ama bir sorum var bursa balıkesir yolunun durumu nasıl? geri kalan heryeri biliyorum ama oraya hiç gitmedim viraj yaparmıyız :mrgreen:
Bir sonraki etkinlik ne zamanYok mu plan
Önümüzdeki pazar eğitim var ama bir sonraki pazar gezi düşünülebilir.Değişik rota tekliflerine açığız...:cat:
Bu arada bence motosikletin en güzel ve keyifli kısmı kontra verip yatarak viraj almak,özendirdiniz şimdik...:wiinkk:
[QUson=ogzcngdk;3330470]LİNK
arkadaşlar linkteki rotayı çıkardım kendime, havalar güzel olduğunda gidicem. ama bir sorum var bursa balıkesir yolunun durumu nasıl? geri kalan heryeri biliyorum ama oraya hiç gitmedim viraj yaparmıyız :mrgreen:
Önümüzdeki pazar eğitim var ama bir sonraki pazar gezi düşünülebilir.Değişik rota tekliflerine açığız...:cat:
Bu arada bence motosikletin en güzel ve keyifli kısmı kontra verip yatarak viraj almak,özendirdiniz şimdik...:wiinkk:
benim favori rotalarım bunlar bu rotaları sık sık donuyorum tavsıye ederım :cat: :cat:
https://goo.gl/maps/Dq2n5
https://goo.gl/maps/Sg8EO
armutlu rotasıda güzel olur bence.
Peki Nevin hocam perşembe günü birşeyler düşünebilirmiyiz 1 Mayıs resmi tatilya, botuda aldım eksiğim kalmadı sırada bir çift lastik ve montu yenilemek kaldı![]()
Ben okeyim, sorun yok. Yanlız bu hafta pazar günü tofaş sosyal tesislerinde oğlumun sünnet düğün org. olduğundan ben yokum. Ama rotayı bana yönlendirirseniz aç kalmazsınız. Beleş ızgara köfte var ona göre. iki yada dört teker farketmez gelin yanlız.:bounce:Memduh rotalar iyiye benziyor.Detaylarıda konuşup karar verdikten sonra Coşkun'un bayrağıyla hızlı kaptanımız olarak gezilere devam ederiz...Numaran bende varmı emin değilim özelden atarsan sevinirim...:cat:
:bounce:Yunus Emre perşembe kandil dolayısıyla beniim aile büyükleri ile farklı programım var ama siz Rend blank vs.gezerseniz benim içinde fink atın...:cat:
:bounce:İsa dediğin gibi armutulu rotası fena değil,hatta ordan dönüşü Yalova Termalden yapabiliriz...:cat:
:bounce:Yinede tam uyarlanmak istenen rota için.Kesin gidilip görülmüş yol konusunda bizi sıkıntıya düşürmeyecek şekilde ki bilgi ve tecrübelerinize amadeyiz arkadaşlar...:cat:
Ben okeyim, sorun yok. Yanlız bu hafta pazar günü tofaş sosyal tesislerinde oğlumun sünnet düğün org. olduğundan ben yokum. Ama rotayı bana yönlendirirseniz aç kalmazsınız. Beleş ızgara köfte var ona göre. iki yada dört teker farketmez gelin yanlız.
TÜM DOSTLARIM DAVETLİMDİR. BEKLERİM.19:00 da düğün başlıyor.::biggrinn::haapppy: gece bizim. Oynamayı bilene döktürene para yapıştırıcam(benzin parası):queen:
nevin hocam benim içinm sorun yok heryere gıderım yeterkı gezmek olsun.:bounce:Memduh rotalar iyiye benziyor.Detaylarıda konuşup karar verdikten sonra Coşkun'un bayrağıyla hızlı kaptanımız olarak gezilere devam ederiz...Numaran bende varmı emin değilim özelden atarsan sevinirim...:cat:
:bounce:Yunus Emre perşembe kandil dolayısıyla beniim aile büyükleri ile farklı programım var ama siz Rend blank vs.gezerseniz benim içinde fink atın...:cat:
:bounce:İsa dediğin gibi armutulu rotası fena değil,hatta ordan dönüşü Yalova Termalden yapabiliriz...:cat:
:bounce:Yinede tam uyarlanmak istenen rota için.Kesin gidilip görülmüş yol konusunda bizi sıkıntıya düşürmeyecek şekilde ki bilgi ve tecrübelerinize amadeyiz arkadaşlar...:cat: