Kazadan sonra yeni KASK Kararsızım

HANGİ KASKI SEÇERDİNİZ

• HJC

Oy: 10 20.8%
  • XLİTE

Oy: 6 12.5%
  • ARAİ

Oy: 32 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    48
Merhabalar arkadaşlar konuyu biliyorsunuzdur zaten patladık :)

Şimdi benim kaskım RACE-R Pro idi 1.500.00 Tl civarına almıştım.Artık darbe emiş gücü vs gitmiştir diye artçı kaskı yapmaya karar verdim.

MOTOGP deki J.LORENZO hayranlığımdan dolayı ne zamandır kaskını almak istiyordum. TMF DAİNESE Tulumuma, eldivenime ve botuma uygun olan bir renk çerçevesi içinde ( TAMAMEN KIRMIZI BEYAZ KOMBİNDEYİM ) NİNJA 300 ü de beyaz alacağım.Bizdeki R1 de beyaz.

İkisi arasında kararsız kaldım.Fiyatlara %20 Vergi eklemeyide unutmayalım tek tük fiyat farkı var aralarında.İç pedleri çok iyi iki kaskında.Siz olsanız hangisini seçerdiniz tamamen göz ve renk hitabı olarak

Sonuç olarak hepsi 1.800 1.900 civarına denk gelecek vergi gümrük dahil.

http://www.ebay.com/itm/HJC-R-Pha-10-Plus-Lorenzo-Replica-MC1-Size-S-RPHA-R-PHA-10-plus-/271458870453
$_57.JPG

http://www.ebay.com/itm/X-Lite-802R-CARBON-FIBRE-Carlos-Checa-Limited-Edition-Motorbike-Helmet-Pinlock-/151181290111?pt=UK_Motorcycle_Helmets&var=&hash=item23331b6a7f
$_57.JPG

http://www.ebay.com/itm/Helmet-Arai-Rx-7-Gp-Niky-Hayde-Ii-Xs-/161119780077?pt=Apparel_Merchandise&hash=item25837cbced&vxp=mtr
$T2eC16R,!y8E9s2fjKjWBSTIHuCl(w~~60_12.JPG

Son düzenleme:
Hjc yi pek duymasamda madem çok fiyat farkı yok aralarında sanki araiden daha afilli duruyor.

Artci kaski yapacam demene takildim. Yani artciyla kaza olursa olsun gebersin kafasi kirilsin artcinin diyorsun.

Neyse kaski inrernettenmi alacan yoksa magazadanmi?

Artci kaski yapacam demene takildim. Yani artciyla kaza olursa olsun gebersin kafasi kirilsin artcinin diyorsun.

Neyse kaski inrernettenmi alacan yoksa magazadanmi?

Almanya dan aldım. 1.500.00 tl lik kask o :) Ben kendim takmam.Çizildi falan benim morelim bozuluyor böyle durumlarda.Artçıya takacağın SCORPİON EXO 1000 / SHOEI MULTİTEC / SHARK SPEED-R dan daha kraldır şu haliyle.

Hayir yeni alacagin kaski soruyorum , Internettenmi alacan yoksa magazadanmi. AEA eski kaza yapmis kasklarinizi imha edin diyor. Onemle duyrulur.

Tulumunuzu da ekleseniz daha iyi olur gibi;) hjc daha havalı görünüyor diğerlerine göre bence !

"Artık darbe emiş gücü vs gitmiştir diye artçı kaskı yapmaya karar verdim."

tanrı Türkiye'deki artcıları korusun.

Hayir yeni alacagin kaski soruyorum , Internettenmi alacan yoksa magazadanmi. AEA eski kaza yapmis kasklarinizi imha edin diyor. Onemle duyrulur.

Netten alıcam Eski kask 1.500.00 Tl olunca NOLAN-LS2 muamelesi yapamam :) Kasktan kaska göre değişir bu süreç.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

"Artık darbe emiş gücü vs gitmiştir diye artçı kaskı yapmaya karar verdim."

tanrı Türkiye'deki artcıları korusun.

Kardeşim 45 km ile kaza yaptık diye 2 asgari ücretindeki kaskı sokağa mı atayım ? Millet kırık dökük kasklarla geziyor.Burada bana olay muamelesi yapma.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------

Tulumunuzu da ekleseniz daha iyi olur gibi;) hjc daha havalı görünüyor diğerlerine göre bence !

9X5zMQ.jpg

Diğer ekipmanlar

0VkXvW.jpg

Botuda kırmızı yapacağım :)

Yav sanki sürekli artçı ile geziyor sanarsiniz...

Artçı ekipmanım dahi yoktur.Sevgilim yok 3 kişiden fazla arkama binen olmamıştır. Bindirmiyorum çünkü 2 kişiye göre amortisör mü ayarlayayım.1 kere aldım trafikte gidon sallana sallana gidiyor.O yüzden almamaya özen gösteriyorum.Mono kapaklarda pahalı 350 TL CBR 250 için :)

45 Km hızda düş 1.500 tl çöp olsun.Kaç para maas alıyorsun.Kaç paralık kask takıyorsun. ?

Hocam odan gayet güzel görünüyor. Motosiklet aksesuarlarıyla vs dolu. Bence dekoratif amaçlı kullanabilirsin... Pahalı bir dekor olur ama canın sağ olsun. Artçının hayatından da kıymetli değil ya ;) Hı diyorsan artçı kullanacak durumda, o zaman sana demezler mi yeni kask alma onu kullanmaya devam et :D

Artçı ekipmanım dahi yoktur.Sevgilim yok 3 kişiden fazla arkama binen olmamıştır. Bindirmiyorum çünkü 2 kişiye göre amortisör mü ayarlayayım.1 kere aldım trafikte gidon sallana sallana gidiyor.O yüzden almamaya özen gösteriyorum.Mono kapaklarda pahalı 350 TL CBR 250 için :)
Al sıkıntı değil kardeşim sen kask için tavsiye istiyorsun,
ne alakaysa...
Millet artçı için kazali kaskimi layık görüyorsun vs. Vs. Saçmalıklar...

Banada bi mono kapak lazım :D Araştırıyorum ama bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar