Merhabalar.
birde o 4 silindir racing uçak sesinden bir kayıp olurmu?
Şu cümlenden sonra senin için endişelenmeye başladım açıkcası.
600cc merakı her yeni motorcunun hevesi ve gıpta ettigi modeldir. Fakat bu işin sonu kötüde bitebilir.
Motorun ayarlarından emisyonlarını degiştirerek degigin belki yapılır fakat çok bir işe yarıyacagını sanmıyorum.
power commender ile belki yeni map atılıp tam tersi hp degerleri düşürülebilir fakat bu dediklerimi anlaman için biraz araştırman gerekicek.
bunun için dyno testlerinede çıkman gerekicek.
İşin özetine gelirsek 600cc ye geçmeden önce hem mekanik bilgini genişletip hemde tecrübeni kazanmaya bak.
Eger sende daha motorun gücünü küçültmek istiyip küçük kazalar yapmıyayım derdindeysen hiç bulaşma kazayla degil ölümle sonuçlanır.
gaz kolunu 2-3 cm çevirmene bakar herşey.
Dersin ben gazlamam ben yapmam ben zorlamam. Trafikte öyle bi sinir ederlerki birgün o gaz kolu 1 tur döner tehlikeli bir durumda reflkes ve tecrüben yetmedigi için büyük olasık kaza yapıcaksın.
İlk önce egitim al. egitim sadece sürüşünü degil motosiklet hayatı hakkındada en azından temel bilgiler oluşturuyor.
kontra teknigi. panik fren. dogru oturuş posizyonu. ufuk noktası.
viraja nerden gidilir. araç takip mesafesi ne kadar olmalıdır. dogru araç sollama şekli nasıldır.
bu gibi soruları daha sana sıralayabilirim. fakat hangisini dogru şekilde cevaplıcaksın.
İlk önce egitim al en azından teori egitimlerine katıl.
Motorda öncelik sesi karizması görüntüsü işin artisligi olmasın öncelik kendi canın olsun.
İşin sonunda sakat kalmakta var..