Kuba Kuba XR125 - XR125 Plus Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
2013 Kuba XR 125 - 2023 MG V85TT
@selmani bi senle benim vitesler aynı demek :) vuruntu meselesi bende de vardı parkede felan direksiyon bilyesinin olduğu yer gevşemiş ( anahtarla sıkılan bi yer değil ) orayı sıkınca ses gitti. Aküleri çok tırt harbiden ben farlar açık gittikten sonra motoru çalıştırmaya kalksam çalışmıyor yan ayaklıktan vurduruyorum. Debriyaj konusunda da katılıyorum baskısını gösterdim iyi dedi usta ama ufaktan silkeliyor yinede. Ama her şeye rağmen motora mok atmak gibi olmasın.Bunlar çıtır şikayetler rahat konforlu ekonomik. Sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte :wiinkk:

@cluphit kardeşim sende hoş geldin aramıza motorun benimkinden uzay kafa mod işlerine girmişsin fena olmamış. Kazasız günler

Demek bunların hepsi böyle benimkide 1. 2 ye geçerken iki seferde geçiyor ön taraftan bi vuruntu var direksiyon boslugunuda aldık ses devam ediyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

Bir ben resim yukleyemedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------

Bide siz motorları kaça aldınız ben peşin 2100 tl ye aldım sıfır

Yaw halilom Hadi diğerlerine çıtır diyelimde vites geçmiyor onu napcaz :)
Buarada hiç kalın yağ deneyen oldumu 15/50 falan Vites olayi duzelmezse ben kalin yağ koyayim diyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------

O değilde yazmasak kimse sorunu olduğunundan bahsetmeyecek.. Motorun tek kurtarır yani yakit olayi o herşeyi unutturuyor seri kullanmama rağmen 2.5lt ortalama devam

Mehmet seni kazıklamışlar yahu..
Ben 740 peşin, 2000i 9 taksit aldım..
Forumumuza sakallılar gelmeye başlamış, selamlar.
Far sürekli açık gidip far kapalı park açık olarak dönüyorum, gerçi daha bir yıl olmadı alalı ama aküm daha iyi sayılır.
Eski tip amörtisörler, bu dikdörtgen reflektörlü olanlar, ybr nin şimdi taktığı siyah plastik muhafazalı olanlardan daha sağlam bence.
Onlardan da kaldırıma çıkarken yanaşırken yamuluyor diye şikayetler geliyor.

Mehmet seni kazıklamışlar yahu..
Ben 740 peşin, 2000i 9 taksit aldım..
Forumumuza sakallılar gelmeye başlamış, selamlar.
Far sürekli açık gidip far kapalı park açık olarak dönüyorum, gerçi daha bir yıl olmadı alalı ama aküm daha iyi sayılır.
Eski tip amörtisörler, bu dikdörtgen reflektörlü olanlar, ybr nin şimdi taktığı siyah plastik muhafazalı olanlardan daha sağlam bence.
Onlardan da kaldırıma çıkarken yanaşırken yamuluyor diye şikayetler geliyor.

SAKALLI ben mi oluyorum ? =)

Demek bunların hepsi böyle benimkide 1. 2 ye geçerken iki seferde geçiyor ön taraftan bi vuruntu var direksiyon boslugunuda aldık ses devam ediyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

Bir ben resim yukleyemedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------

Bide siz motorları kaça aldınız ben peşin 2100 tl ye aldım sıfır
2100 TL ye sıfır nereden aldınız acaba, ben bakıyorum da ikinci elleri bile 2500 üzerinde ? Varsa 2100 e sıfır yazın alayım ben de bir tane

Motosikleti
2013 Kuba XR 125 - 2023 MG V85TT
Ben de 10 taksit 2600 TL aldım 2013 Mayıs ayında. Fiyatlar bu son zamanlarda döviz kurlarının artmasıyla birlikte tüm motosiklet fiyatlarında hareketlenme oldu.
@mersinmehmet bu gün dikkat ettim eskisi kadar olmasa da ufaktan bi tıkırtı var kasislerde felan.
Yaw halilom Hadi diğerlerine çıtır diyelimde vites geçmiyor onu napcaz
@selmani abi çok mu dertlisin bu konuda :) ben alıştım valla. Benimki sürekli yapmıyor ama alışmışlığım ondandır :)
vaaay konumuz canlansın ha şöyle yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
Sen nerelerdesin yaa??

katılıyorum abi:cat: Bu arada yeni zincirime 15 liraya uzak doğu malı sprey zincir yağı aldım. zincire özen var bundan sonra :rendeer:

benim yakıt ortalama 3 litre vites geçişlerim genelde 7-8 bin devir bandında oluyor kimisi tata ta ta :bestmt:

Bahsettiğin sakallılarla uzaktan yakından alakam yok motoru alınca bi arkadaş hediye etti bende bi takim bakalım nasıl olacak dedim gayet güzel oldu siyah motora ekstra eksoz delmeymiş şuymuş buymuş hiç sevmem hatta eksozun altındaki ufak deliği çelik yapıştırıcı ile kapattım tam fıtı fıtı ses çıkıyor keşke daha kısık olsa :D

Muhabbet olsun diye takılıyorum, bizim motorun kullanıcıları yazmayı pek sevmiyor. Bir nevi teşvik.
Bu fabrikasyon deliği tıkama işi güzel, ben de klavuz çekip bi vidayla kapamayı deneyim bakayım.
Bakın hiç denemediğimiz veya aklımıza gelmeyen şeyleri diğer kullanıcılardan 'denemesi bedava' tarzından öğreniveriyoruz.

O kadar uğraşmanıza gerek yok 3-4 tl ye satılan arap yapıştırıcıları var ikisi birbirine karıştırılıyor ondan bi nohut tanesi kadar yapıp deliği kapatın seste güzel bi değişme oluyor.

peki o delik ne işe yarıyor abi onu düşündünüzmü hiç neden oraya delik koymuşlar :) kapatıyoruz ama

peki o delik ne işe yarıyor abi onu düşündünüzmü hiç neden oraya delik koymuşlar :) kapatıyoruz ama

benim bildiğim o delik ince ayar deliği, yani hava filtresine uygun olarak tam kararında motoru kasmadan veya cok çıkıpta gücünü düşürmemesi için konulan bir delik

abi ayarı felan yokta bencede içinde su oluşursa buharlasma vs. yada egzosa su kaçarsa tahliye deliği diye düşünüyorm

O Bir XR125 Monster Oldu Artık :D

20140425_184718.jpg

20140425_184734.jpg

Son düzenleme:
abi ayarı felan yokta bencede içinde su oluşursa buharlasma vs. yada egzosa su kaçarsa tahliye deliği diye düşünüyorm

hayır tahliye deliği xr 125lerde eğilip bakarsan, egzoz un en dip noktasında ufak bir delik. bende bir ara ordan ayağıma üfleme yapınca farketmiştim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar