mert ybr 125' Alıntı:aramıza hoş geldin kardeş valla bizim site şöle bi aımanya gezisi yapsada bizde gelsek hep beraber buluşurduk ybr ile kaç saat çeker acaba almanya :mrgreen: :mrgreen:
freshpide' Alıntı:eh yani okadar iller sayilmis, biz hic birine katilamiyoz :salut:
almanyadan katilan MTciler burda bil el kaldirin bakem :cherry:
bide mekan belirtilirse sevinirim :cat:
freshpide' Alıntı:berlin kreuzbergin 70% i türk, yani anliyacagin yakinda bizim olacak o topraklar
buyurun gelin hepimiz motosiklet.net olarak almanya turu yapariz![]()
ELINT' Alıntı:güzel fikir arada 3000km civarı bir yol 4 tane gümrük ve süprizlerle dolu yollar ama sorun degil yine gelirizbu arada freshpide sende berlin kreuzberg demisin.... birde bizim ülkedeki motor fiyatlarını görünce şok olmuşsun öyle bir yazını okudum . evet haklısın 2 ay önce adamalr %36 vergiyi basınca bizim motor fiyatlarıda sizinkine oranla 3/2 oldu işte aslında onun için yurt dışına taşınmak istiyom yaa sırf bu ülkenin vergileri( motora %36 benzine 4 günde bir %3-4 vs..... ) yüzünden bu ülkeden uzaklaşmanın yollarını arıyom. merak ettim yaa sizin orda benzin fiyatı şuan kaç euro
ayrıca aldıgın yamahanın fabrika satış fiyatı ne (plaka vergileri felan hariç sadece yamaha bayisine verdigin para)
freshpide' Alıntı:ordan buraya olan yok Tam motorcular icin yapilmis gibi, o sorun olmasa gerek, yeterki rüsvet icin yeterli paran olsun, yolboyu rumenler, bulgarlar vs. komsi ver 10 mark komsi ver 10 mark diye diye burnumuzdan getirdiiler :farao:
abi ben berline 400km olan bremendeyim, kuzey almanyada (berlin dogusunda) ve sifir yamaha r1 bayiisinde 13500 € kadar vede internetden alirsan 12000 e bile var, 1 litre süperbenzini aliyim dersen 1,35€ ini alirlar, yani türkiyeden ucuz.
senin bindigin motor hangisi ? ve rize ve civarlarinda motorla tour yapma olayi nasil ? yani yollar motorsikletle geziye cikmak icin elverislimi (hizli virajli) ?
sen burayi, bense daha cok orayi merak ediyoz ha![]()