Arkadaşlar yakında bende A2 ehliyetimi alıyorum. Dün binek arabamla giderken adam pat diye kapı açtı park halinde az kalsın vuruyordum adam umursamaz bir tavır içersinde çok ama çok dikkat etmek gerek bu gibi durumlara mümkünse park halindeki arabalara kapı mesafesi yakınında gitmemek gerek gerçekten insanlar trafikte katil siz ne kadar dikkatli kullanırsanız kullanın yarın daha dikkatli kullanmalıyım diye yollara çıkmalıyız. Kimsenin dikkat ettiği yok en çok dikkati bizim sarfetmemiz gerek.Ayrıca eğitim konusuna yüzde yüz katılıyorum tam hakim olmadan mümkünse yakın yerlere gidilip gelinmeli ehliyetimi alıp Honda'dan 2 kurs aldıktan sonra motor almayı düşünüyorum. Eğitimli bilinçli kullanıcı olmak yanlış ve hatalar üzerine kurulan tecrübeden kat kat iyidir. Eğitimli olup tecrübeyi bu aldığımız eğitimin üzerine koymalıyız.Sağolun
Sadece boynuna boyunluk takıldı ve kolu kırıldı başka birşeyi yok çok şükür.. Belinde ve bel altı kısımlara hiç birşey olmadı Sadece üst kısımlardan yaralandı.
100 km/h ile kapıya çarpsaydınız ya motor ve kapı arasında tuz buz olurdunuz..
Yada motorun kapıya çarpmasıyla birlikte Siz motordan fırlardınız Ve ikiside çok kötü...
Bu durumlarda koruyabilecek ekipman yok sadece daha az yara alabileceğimiz ekipmanlar var..
Tabi kaza kazadır sonuçta 100 lük cg motorla kaza yapıp komada yatıp ölen adamlar var..
Ben tecrübesiz arkadaşlar ibret alsın 250cc ile başlamasın diye ayırmıştım![]()
Son düzenleme: