sagol samı abı tesekkur ederım yavas yavas bırseyler yapıyorum ısde
Ellerine sağlık devam devam. Sabırsızlıkla yeni halinin fotolarını ve videosunu bekliyor olacağım...
sagol samı abı tesekkur ederım yavas yavas bırseyler yapıyorum ısde
manet hakkında bılgınız varmı ?? bunlar hem uzunlugu ayarlanabılır hemde yukarı katlamalı şahsen ben olsam uzunluk ayarlamalıya evet ama katlamalıyı tercih etmezdimınce yorumun ıcın tesekkur ederım dostum sagol. bende orjınal halını sevıyorum fakat kucuk dokunuslarda motoru bır baska guzellestırıyor. o acıdan kendıme gore cok abartmadan ufak tefek bırseyler yapayım dedım. katlanır plakalık bıraz apaçi işi fakat ben o plakayı sadece motoru garaja çektiğim zamanlarda veya bır otoparka koydugum zamanlarda kapatmak ( sportıf goruntu ) amaclı aldım. dıgerlerı ıse kucuk dokunuslar. trıcoloru cok sevıyorum ufak dokunuslarla cok hos oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
bu arada eger eksoz alcaksan bu bır ıkı gun ıcınde almanı tavbsıye ederım. tıger performans eksozu en ucuz 475' sanalpazar.com da bulmustum ama aynı uye gıttıgıdyor.com dada 500tl ye ılan acmıs bonus karta 50 tl puan verıyordu 450 tl ye geldı. aynı eksoza 850 tl gıbı rakam ısteyenlerde yok degıl. eger bonus kartın varsa 6-9 taksıt ıle gittigidiyor.com dan 450tl ye veya bonus kart harıcı kart kullanıyorsan sanalpazar.com dan 475tl ye temın edebılırsın urun orjınal ve faturalı. aynı zamanda ucretsız kargo .
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
ebayda gördüğüm manetler http://http://www.ebay.com/itm/A1-adjueter-Folding-brake-clutch-levers-HONDA-CBR250R-2010-2013-/281287288276?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item417e0765d4&vxp=mtr
elcikler depo koruma takozu filanda bakıp sipariş etmeyi planlıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
lınkte ıkı tane http olusmus http://www.ebay.com/itm/A1-adjueter-Folding-brake-clutch-levers-HONDA-CBR250R-2010-2013-/281287288276?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item417e0765d4&vxp=mtr olacak
hayırlı olsun, düşmüşsün gene benim vereceğim fiyata![]()
selam. 2 gündür kadıköy - nişantaşı arasında motorla gelip gidiyorum ama 20 km lik bi yol olmasına rağmen motor haddinden fazla ısınıyor. bu normal mi yoksa ben mi çok devirli kullanıyorum da boğuluyor acep?
manet hakkında bılgınız varmı ?? bunlar hem uzunlugu ayarlanabılır hemde yukarı katlamalı şahsen ben olsam uzunluk ayarlamalıya evet ama katlamalıyı tercih etmezdim
Millet gerçekten kafayı yemiş. Ne yapacağını, ne fiyat yazacağını şaşırmış.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sinlikle-baska-bi-benzeri-yok-162081138/detay
Millet gerçekten kafayı yemiş. Ne yapacağını, ne fiyat yazacağını şaşırmış.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sinlikle-baska-bi-benzeri-yok-162081138/detay
Yaptığı bütün modifikasyonu fiyata eklemiş..ama 16000 tl ye ne makinalar alınır..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir cbr250 arıyordum daha önce yazmıştım.. Bir arkadaşla anlaştık inşallah Cuma günü kavuşuyorum =) Bişey sormam gerekiyor bu selenin tam arkasında, kuyruk bölümünde bir parça var görselini aradım ama bulamadım, vidası mı gevşemiş tam anlamadım baya baya oynuyor seleyi kaldırdığın zaman kapatması biraz zor oluyor.. O parçayı değiştirmek mi gerekiyor, ne kadar tutar acaba? Bilgisi olan arkadaşlar, şimdiden teşekkürler..
Yaptığı bütün modifikasyonu fiyata eklemiş..ama 16000 tl ye ne makinalar alınır..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir cbr250 arıyordum daha önce yazmıştım.. Bir arkadaşla anlaştık inşallah Cuma günü kavuşuyorum =) Bişey sormam gerekiyor bu selenin tam arkasında, kuyruk bölümünde bir parça var görselini aradım ama bulamadım, vidası mı gevşemiş tam anlamadım baya baya oynuyor seleyi kaldırdığın zaman kapatması biraz zor oluyor.. O parçayı değiştirmek mi gerekiyor, ne kadar tutar acaba? Bilgisi olan arkadaşlar, şimdiden teşekkürler..
estagfurullah hocam şimdi manetlerın alt kısmı yanı motora takılı iken sıze bakan kısmına dıkat edın oradakıvida ile maneti istediğiniz gibi kısa uzun ayarlayabılıyorsunuz.eger trafık cok fazkaysa sureklı dur kalk yapıyorsan sorun yok demektır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
hocam cahıllıgıme ver ama orjınal manet duz degılmı ? yada ben mı cumleyı bıraz yanlıs anladım .
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
mıllet motoruna 1000 lıralık aksesuar alıyor motorun fıyatı nedense 5000 lıra artıyor =)
dostum sanırım anlatmak istediğin parça bu. Ama o parçanında arka selenin kapanmasını engelliycek kadar esneyebilmesi oynaması garip biraz. Tabi görmeden yorum yapmak saçma olur. Ona göre dönersen yardımcı olabiliriz belki.Yaptığı bütün modifikasyonu fiyata eklemiş..ama 16000 tl ye ne makinalar alınır..
Arkadaşlar merhaba,
stop lambası uzerındekı 3 gene benzer parçamı eger o ise sorun yok yenısı 10-15 tl bır sey ama koltugun panmasını engellemez.keske baska cbr üzerinde resimle göstersen daha net yorum yapabılırz.
dostum sanırım anlatmak istediğin parça bu. Ama o parçanında arka selenin kapanmasını engelliycek kadar esneyebilmesi oynaması garip biraz. Tabi görmeden yorum yapmak saçma olur. Ona göre dönersen yardımcı olabiliriz belki. http://i.imgur.com/RDHsG3d.jpg?1
fazla degıl en son 2013 fıyatında 10 tl ıdı sanırım şimdide 15 olsunMerhaba,
Fotoğraf üzerinde paint terk bir çalışma yapmıştım aslında :mrgreen: onu gönderecektim ama maalesef iş yerinde resim upload edeceğim siteler engellio yüzden kusura bakmayın.. Ama stop lambasının üzerindeki honda yazan yer galiba doğru anlamışsınız
ucuz bişeyse süper satın alırken ben de öyle düşünüp çok takılmamıştım ama fazla bir masrafsa sorun olurdu.. teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
Merhaba, paylaştığın fotoğrafı yani anlatmak istediğim parçayı göremiyorum kişisel pc mden bakıp yorum yapacağım ama honda yazısının olduğu bölüm.. Bu arada ben denemedim seleye nasıl bir etki yaptığını ama kullanıcı öyle bişey dedi :salut:
Öncelikle herkese merhaba, ismim Ozan. Forumdaki ilk mesajım. Yakın bir zamanda Honda CBR250R almak istiyorum. Epeyden beridir hayalim, koruma ekipmanları ve makinanın parasını denkleştirdik; kısmet bu günlereymiş.. Yalnız aklıma takılan bir kaç soru var; deneyim ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.
1- Honda ana bayileriyle görüşüyorum. 4-5 bayiyle görüşmem sonrası bazıları çift farlı 2014 modelin gelmesinin kesinleştiğini söylüyor. Fiyatı da yaklaşık 13 bin olarak belirtildi. Mayıs ortası haziran başı gibi bir tarih veriliyor. Bazıları eski kasaya devam edilceği yönünde bilgi veriyor. Bu konuda bir bilginiz var mı?
2- Bir bayide 2013 modelini buldum, 12.400 TL. Sizce zamlı fiyatıyla 2014 modelini beklemeli miyim?
3- Bu benim ilk motor deneyimim olacak, daha önce kullanmadım. Sizce 250R ile mantıklı bir seçim mi yaptım? 1.79 boy ve 74 kiloyum. Sele boyu ve motoru tutmada sorun yaşamicağımı zannediyorum. Tabi ki ufak tefek yatırmalar olacaktır, eminim
Sorularım bu kadar, herkese keyifli sürüşler dilerim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Hocam mesajınız gözden kacmıştır.. olabilir yani böyle şeyler üstüne baska muhabbet dönmüştür. Sorularina gelecek olursak ilk sorunun cevabi cok tartışıldı forumda. Ama hala muallak. Ona bişe diyemeyiz.kimse cevap vermedi, aradığım bu forumda değilmiş anlaşılanyine de herkese teşekkürler. keyifli sürüşler..
kimse cevap vermedi, aradığım bu forumda değilmiş anlaşılanyine de herkese teşekkürler. keyifli sürüşler..
kimse cevap vermedi, aradığım bu forumda değilmiş anlaşılanyine de herkese teşekkürler. keyifli sürüşler..
bence renk olayına cok kafanızı takmayın secenek cokBen de iki üç hafta kadar önce izmir bursa ve balıkesir bayiilerini aradım... Bana da mayıs haziran gibi geleceğini söylediler.numaramı bıraktm geldiği zaman haber verecekler...Ya bir de şu var..kırmızı rengin de geleceğini söyledi ama resmi sitesnde o renk yok :/