M.balibey ne yapmak lazım aküyü doldurması için veya güç açığını kapatmak için. Akü değiştir diyebilirsiniz orjinal aküsü 70-80 tl zaten kaliteli bir akü alırsam en az 100-150 veririm sanırım.. Aynı watt ampül yerine aynı watt xenonlu birşeyi koymak kağıt üstünde eş değer olcağından bitmez diye düşünmüştüm ama anlayamadım nasıl bitceğini.
Sürat motora mail attım onlar takıyormuş sanırım. Çanakkaledeyim bir yardımcı olun takmak için vs dedim cevap bekliyorum. Valla bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------
Siz aküyü değiştirdiniz mi? Ürünün linkini de yollarsan sevinirim hocam, + sen apachen de nasıl kullanıyordun? Takılırken ne gibi zorluklar yaşadın biraz anlatrmısın
sargıların dizlizilim lehimlerini değiştirmek gerekiyor ama hangisi hangi işe yarıyor bilmiyorum o yüzden bişey diyemem fakat sürat yapıyor bu işi önceki sayfalarda vardı yaptıran hatta led sis takınca bile bir hafta açık gez o zaman bile akü bitiyor motor aküyü sadece marşta ve fren lambasında kullandığı için şarj olayını pek ayarlamamışlar bizde
Arkadaşım aküyü değiştirmen çare değil, motor aküyü şarj edemiyor sorun burada. Ayrıca bence motorlarınızın orjinalini bozmayın eski performansını kaybedersiniz, dişli değişimi ,far değişimi, eksoz değiştirmek falan yararsız işler bunlar.
aküye kadar doğru diğer yerlerde eksiklikler var farı xenon yapmak motordan performans kaybettirmez dişli değişimi olunca torku azlaır doğrudur fakat rejetting(çok aşırı büyütülecekse ateşleme bobini ve silikon ipek kablo buji başlığı orjinal iridyum buji yadaplatinyum buji) hava filtresi komple egzoz sistemi(düz boru mantığı değil) sai filtresinide iptal edince(hinduların yazdığına göre egr mantıyla çalışıyormş) kaybedilen torku geri kazanırsnız ama bunları yaptıktan sonra motorun kazanacağı güç max. %10 yani yaklaşık 1.4 hp yada 1.3 küsür bhp olur yoksa slip on egsozla güç kaybı yaşanıyor nerden biliyorsun derseniz daha önce 1.6 clio sport vardı rejetting yerine chip tuning yaptım ve diğer işlemleri uyguladım şu andada 1.3 cdti 95 hplik motoru güçlendiriyorum yaz sonunuda kadar aksilik olmazsa 130 135 hp görücez Selami abi biliyor neler yaptığımı