Motosikletle 2. Gezim (Bodrum-13/04/2014)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu yaz Mh drift ile gelmeyi dusunuyorum muglaya yaklasik 900 km cok iyi anlatiyorlar oralari fotograflari gorunce baya hevesleniyorum cok iyi gezi olmus devamini bekleriz :)

Hocam her seferinde memleketimi daha çok özletiyorsun ya :mrgreen: çok güzel gezi eline sağlık bir kaç hafta sonra izmir muğla yapacam bende denk gelirse uğrarım yanına. @abecimotoru sen gel ben seni götürürüm sakar geçidine :mrgreen:

Bu yaz Mh drift ile gelmeyi dusunuyorum muglaya yaklasik 900 km cok iyi anlatiyorlar oralari fotograflari gorunce baya hevesleniyorum cok iyi gezi olmus devamini bekleriz :)

Hocam her seferinde memleketimi daha çok özletiyorsun ya :mrgreen: çok güzel gezi eline sağlık bir kaç hafta sonra izmir muğla yapacam bende denk gelirse uğrarım yanına. @abecimotoru sen gel ben seni götürürüm sakar geçidine :mrgreen:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Buralara yolunuz düşerse mutlaka beklerim.

Bu eylül başı kısmetse Bodrum Torbadayım aga,İnşallah görüşürüz.Kırklarelindeyken almadın bi motor gittin Muğlalarda bize nispet yapıyosun.Tekerin düz bassın.

Abi bu adamları siteden atacan :) biri Rizede Yousufmudur nedir al buda güneyde adamın bütün çalışma azmini alıp götürüyorlar ,.,. töbe töbe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar