Bajaj Pulsar gemisi şu an limanda Türkiye de

Merhaba arkadaşlar aldığım son haberlere göre Bajaj motorlarını getiren gemi Türkiye ye gelmiş , bizim motorlar her an elimize geçebilir , motoru sattım, 18 gündür hacı yolu bekler gibi pulsar ı bekliyorum:)

Hadi gözün aydın..! Bir an önce kavuş bakalım da yorumlarını alalım...

biz iki ay bekledik hocam. 18 gün çok makul süre. yalnız daha bunun gümrük kaydı, faturası, plaka ruhsatı var.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Abi moral bozmak gibi olmasın ama çeşitli gümrük işlemleri,burdan ana depoya geliş,ordan bayiilere dağıtım derken 2 hafta hatta daha fazla zaman alabilir.Ben geçen sene 0 km Hyosung almıştım motosiklet motosiklet Türkiye'ye giriş yaptığı halde 2 hafta beklemiştim.Bu arada yeni motosikletiniz şimdiden hayırlı olsun.Motosikleti Şukla Motor'dan mı aldınız?

az önce kuralkan müşteri temsilcisi ile görüştüm, haberi yokmuş.

Son düzenleme:
Müşteri temsilcisinin hiç birşeyden haberi yok hocam bende elli kere aradım papağan gibi her seferinde aynı şeyi söyledi:) Motoru şukla motordan aldım.

Az önce Şukla'yı aradım test motorunu sordum, Mayıs'ın 2'sinde gelecek dedi. Boxer modeli varmış, belki bu haftasonu test ederim.

Az önce Şukla'yı aradım test motorunu sordum, Mayıs'ın 2'sinde gelecek dedi. Boxer modeli varmış, belki bu haftasonu test ederim.

Bugün gördüm boxer vardı test motoru, diskover le beraber, gitmişken biraz daha alıcı gözle inceledim gerçekten güzel motorlar.Malzeme kalitesi belli oluyor.

şukla motor dediğiniz yer bursa'da mı? istanbul'da da test edilecek yer hakkında bilgisi olan varsa benim de merak ettiğim ve almaya düşündüğüm motorlardan birisi.umarım yakıt,yedek parça falan iyi olurda üzmez alanları?
ama test motoru olan bayi bulmak lazım önce.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Abi moral bozmak gibi olmasın ama çeşitli gümrük işlemleri,burdan ana depoya geliş,ordan bayiilere dağıtım derken 2 hafta hatta daha fazla zaman alabilir.Ben geçen sene 0 km Hyosung almıştım motosiklet motosiklet Türkiye'ye giriş yaptığı halde 2 hafta beklemiştim.Bu arada yeni motosikletiniz şimdiden hayırlı olsun.Motosikleti Şukla Motor'dan mı aldınız?

hocam sen bursadaymışsın ya :) görüşmedik hiç bi ara haftasonu bişeyler yapalım şukla motora teste gelirim ben 2 mayısta pulsarı test etmeye en olmadı orda görüşürüz

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
hocam sen bursadaymışsın ya :) görüşmedik hiç bi ara haftasonu bişeyler yapalım şukla motora teste gelirim ben 2 mayısta pulsarı test etmeye en olmadı orda görüşürüz

Valla kusura bakma yeni gördüm mesajı.Karacabey'de çalışıyorum ve oturuyorum.Şu işlerden bir fırsat arkadaşla geleceğiz Bursa'ya.

Merakla bekleyenlerden biride benim, cbf mi pulsarmı derken inazuma almak için niyetlendim 7 bin nakit +5500 kredi, malum çiftçiyim iki gözüm havada yağmur bekliyorum kuraklık böyle giderse bıraktım inazuma pulsarı elimdekini kaybetmezsem iyidir, rabbim rahmetini esirgemesin cümleten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar