Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar 2010 enjeksiyonlu gv250 motorsikletime senkron ayarı yapamıyoruz iki ayrı ustaya da gösterdim saat bağlamak için tek silindir enjektöründe uç var diğer enjektöre hava filtresi tarafından hortuma bağlayarak kompresyonu ölçüyoruz fakat ayar yapamıyoruz.konu ile bilgisi olan varsa sevinirim.

bazıları kafayı yemiş 2006 model motora 7.500 lira fiyat biçiyorlar

Bir daha düşün bakalım benim makine eder mi etmez mi :p:queen:

Bu da benim canavar :cherry:
Extraları ;

- Paslanmaz kromdan koruma demiri
- Ön cam
- Ön -Arka set Ayak pegleri
- Paslanmaz kromdan özel yapım Sissy Bar
- 2 Kademeli Elcik ısıtma
- Armode AR-750 Çanta

]

Son düzenleme:
Motosikleti
Hero X Pulse 200
abi tamam süper ama 7500 lirayamı vericeksin şimdi bunu :) yapma şimdi:mrgreen: gerçekçi olalım :)

Son düzenleme:
Bu motorlarda v-twin yazıyordu yeni modellerinde efi yazdığını farkettim. Yeni modellerinde yeni tasarım motorlarımı kullanıyorlar yoksa motorun farklı bir özelliğini mi vurguluyorlar?

Bir daha düşün bakalım benim makine eder mi etmez mi :p:queen:

Bu da benim canavar :cherry:
Extraları ;

- Paslanmaz kromdan koruma demiri
- Ön cam
- Ön -Arka set Ayak pegleri
- Paslanmaz kromdan özel yapım Sissy Bar
- 2 Kademeli Elcik ısıtma
- Armode AR-750 Çanta

][url]http://i.imgur.com/rpaPSxS.jpg[/URL]
[url]http://i.imgur.com/311ofbB.jpg[/URL]

[url]http://i.imgur.com/6dVYAMk.jpg[/URL]

[url]http://i.imgur.com/HRuHKB5.jpg[/URL]
[url]http://i.imgur.com/0oALBfB.jpg[/URL]

arkadaşım bozulma gücenme yok ama 1 ay oldu olmadı arkadaşıma aldım 5500 e senin motorun aynısı sadece ön cam yok km de9000 de benim motor 2007 model senin motorda olan uzun yol ayaklıkları ,aynı koruma demiri,orjinal sissy bar,armode yan çanta mevcut seninkindende artı olarak givinin camı ve bağlantı demirleri , sis farı ,orta ayaklık var ben 5500 e satarım motoru satacak olsam ama kesinlikle aklına bir şey gelmesin motorunun maşallahı var güle güle kazasız belasız kullan ama bence motorlarımızın ederleri bu biraz uğraşsak 9000lere dragstar alırız 7500 bizim model motorlara fazla

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------

arkadaşlar acayüp yaptığı yan çanta demirini bir satış sitesinde ilanlara koymuş valla parayı bulur forumu satın alır hepimizi kovalarmı buradan yaparmı yapar.

slm arkadaşlar 2010 enjeksiyonlu gv250 motorsikletime senkron ayarı yapamıyoruz iki ayrı ustaya da gösterdim saat bağlamak için tek silindir enjektöründe uç var diğer enjektöre hava filtresi tarafından hortuma bağlayarak kompresyonu ölçüyoruz fakat ayar yapamıyoruz.konu ile bilgisi olan varsa sevinirim.yokmu bi cvp yazacak yaffff

arkadaşım bozulma gücenme yok ama 1 ay oldu olmadı arkadaşıma aldım 5500 e senin motorun aynısı sadece ön cam yok km de9000 de benim motor 2007 model senin motorda olan uzun yol ayaklıkları ,aynı koruma demiri,orjinal sissy bar,armode yan çanta mevcut seninkindende artı olarak givinin camı ve bağlantı demirleri , sis farı ,orta ayaklık var ben 5500 e satarım motoru satacak olsam ama kesinlikle aklına bir şey gelmesin motorunun maşallahı var güle güle kazasız belasız kullan ama bence motorlarımızın ederleri bu biraz uğraşsak 9000lere dragstar alırız 7500 bizim model motorlara fazla

bozulup gücenecek birşey yok ,Ben espirisine yazmıştım öyle zaten :cat:
Oğuzcan' a geyik yapıyordum biraz :cherry:

Piyasada da 9000 de Gv varmıymış yaw cidden çok nadir olur depoda yatmış sanırım :mrgreen:

Ama şaka bir yana piyasada temiz özelllikle de bakımlı GV 250 bulmak çok zor..

Bu aldığım Makine taaa eskilerden burada Forumda takılan @YÖRÜK Nickli İlker Arkadaşımızın makineydi.Döndü dolaştı bana geldi heheh :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------

slm arkadaşlar 2010 enjeksiyonlu gv250 motorsikletime senkron ayarı yapamıyoruz iki ayrı ustaya da gösterdim saat bağlamak için tek silindir enjektöründe uç var diğer enjektöre hava filtresi tarafından hortuma bağlayarak kompresyonu ölçüyoruz fakat ayar yapamıyoruz.konu ile bilgisi olan varsa sevinirim.yokmu bi cvp yazacak yaffff

Nerede ikamet ediyorsun dostum ?Pek bilgim yok bu konuda benim o yüzden birşey söyleyemicem..İstanbul'da isen gittiğimiz serviste baktırabilirdin diyecektim..

arkadaşlar merhaba
aranıza yeni katıldım. kasım ayında gv 250 aldım be çok memnunum.
yalnız havalar ısındı ve motoru ilk çalıştırdığımda rolantide sıkıntı yok ancak biraz ısınınca ve ışıklarda durduğumda falan rölanti devrinde oynama oluyor hatta bazen stop ediyor
2011 model enjeksiyonlu bu konuda deneyimi olan var mı acaba

styleoscar arkadaşım kayseride ikamet ediyorum. bu pazartesi eskişehir ankara kayseri arası yol yapacağım.ankarada 4.44 yetkili servise baktıracağım bakalım.kronik bi proplem sanırım

Arkadaşlar 6 bin deviri geçmeden kullanan ve yakıt ölçümü yapan varmı.
Ben bu şekilde kullanıyorum ölçmedim ama çok düşük yakıt tüketimi.
Sakin kullanıp ölçen varsa hazıra konmak istiyorum :)
Yoksa yakında ölçerim , yalnız sanırım 4 lt nin bayağı altında yakıyorum.

arkadaşlar merhaba
yalnız havalar ısındı ve motoru ilk çalıştırdığımda rolantide sıkıntı yok ancak biraz ısınınca ve ışıklarda durduğumda falan rölanti devrinde oynama oluyor hatta bazen stop ediyor
Dostum merhaba.aynı problem bendede var.nerde ikamet ediyorsun? Ben servise götürdüm baktırdım çözüm bulamadılar hatta kronik bu arıza dediler :jocolor:

hyo kenan merhaba ankaradayım.
hangi servise goturdun

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------

nelere baktılar peki

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Arkadaşlar 6 bin deviri geçmeden kullanan ve yakıt ölçümü yapan varmı.
Ben bu şekilde kullanıyorum ölçmedim ama çok düşük yakıt tüketimi.
Sakin kullanıp ölçen varsa hazıra konmak istiyorum :)
Yoksa yakında ölçerim , yalnız sanırım 4 lt nin bayağı altında yakıyorum.

hocam ben 6 bin deviri geçmeden 135 km şehirler arası yol yaptım bitince benzin almıştım tam 20 liralık almıştı yani: 3.3 litre falan yapıyor en düşüğüde buydu zaten :) şimdi 3.8 falan yakıyorum

Arkadaşlar kullananlar daha iyi bilir tabi ama sanki bu enjeksiyonlular dahamı çok arıza çıkarıyor sanki eski tipler daha kullanışlı gibi geldi bana benimki karbüratörlü öyle ne bileyim kronik bir şey çıkarmadı şimdiye kadar ayrıca sıfırını gören varmı bilmiyorum ama yazık etmişler motora krom aksamı komple mat yapmışlar renkler bir değişik yazık olmuş resmen
Arkadaşlar birde şu pc cahili arkadaşınıza resim nasıl yüklenir anlatabilecek varmı?

Son düzenleme:
ankaradayım. sorunu cozemedın anladığım kadarıyla. hamgi servise goturdun ve nelere baktılar ustad

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------

Dostum merhaba.aynı problem bendede var.nerde ikamet ediyorsun? Ben servise götürdüm baktırdım çözüm bulamadılar hatta kronik bu arıza dediler :jocolor:

ankaradayım hyo
hangi servise goturdun be nelere baktılar

ankaradayım. sorunu cozemedın anladığım kadarıyla. hamgi servise goturdun ve nelere baktılar ustad

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------

ankaradayım hyo
hangi servise goturdun be nelere baktılar
Merhaba kardeşim.4.44 motora götürdüm ben ama bişey anlamadılar bence onlar sadece satış yapmalı servis işini bu işten daha iyi anlayan birilerinin yapması gerektiğini düşünüyorum (az çok mürekkep yaladık mekanik bilgimiz mevcut) velhasıl kelam pc ye bağladılar çalıştırdılar gaz verdiler sonra bunda bişey yok bunların bazılarında kronik dediler nasıl düzelcek dedim? Beyin değişmesi lazım ama düzeleceğinin bi garantisi yok dediler :silent: eyvallah dedim geçtim.sende boşuna zahmet edip götürme ha bide bi pc ye bağlamaya 20tl para aldılar :jocolor:
Bu modellerde 3 marka beyin varmış Sentec markalı olanlarda bu sıkıntı oluyormuş yani onlar öyle dedi senin beynin markası nedir biliyormusun?

Benim anlamadığım şey ise senkron ayarı o kadar erken olmazki bu makinelerde..Sanki başka problem varmış gibi geldi..

Açıkça ne tür sıkıntı yaşıyorsun ayrıntılı yazarsan yardımcı olmaya çalışırız..

Hyokenan dostum sende dahil..Ayrıntılı yazarsanız daha da anlamaya çalışır ve elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız :wiinkk:

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
arkadaşlar merhaba

Benzer bir sorun benim arkadaşın 2013 model GT 250 R ında vardı.Rolantide devir kendi kafasına göre takılıyordu bir yükseliyor bir alçalıyordu.Bazen zor çalışıyordu bazen stop ediyordu vb.Servislerin değiştirmediği parça kalmadı ama sorun çözülmedi.Motorun hala garantisi devam ettiğinden Kuralkan aylar geçmesine rağmen ne 0 km alınan motoru değiştirdi ne de sorunu çözdü sonunda arkadaş avukatla ihtar çekince motoru geri alıp parasını geri verdiler.Söylediklerine göre sorunu çözmüşler ama nasıl çözdüklerini tam hatırlamıyorum.Arkadaşı görünce bir sorarım.Ama sorun çok basit bir şeydendi yanlış hatırlamıyorsam.Tabii gerçekten sorunu çözdülerse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar