Nişantaşından Honda CBR 125 motorum çalındı..

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta Nişantaşı citysin arka sokagından motorum çalındı.

Plakası 34 DN 4266

Gören duyan bilen varsa 05423447760 Korhan çalışkan
Lütfen bana ulaşşın

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
geçmiş olsun :/ inşallah en kısa zamanda bulursunuz..

Motorum 4 gün önce avcılar ogs sinden geçerek edirne yoluna gitmiş. OGS sorguladıgımda böle bir bilgi buldum ama işime yararmı bilmiyorum. Polis zaten peşine düşmüyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------

Motorun bir kaç belirgin özelliginide belirtmek istiyorum
xenon ve amerikan park var fakat amerikan parkların bitanesi yanmıyor.
eksozunda ezikleri var

teşekür ederim.inşallah bulunur. Böle durumlarda motorların geri bulunma sansı ne kadar oluyor hiç bilmiyorum. Genelde bulunur diyorlar ama ben ümidimi yitirmek üzereyim

Çok geçmiş olsun kardeşim.İnşallah en kısa sürede,motoruna kavuşursun.Allah'larından bulsunlar...

geçen hafta salı çalındı. en son 12 sinde avcılar ogs den kaçak geçiş yapmış

Eve hırsız girse belki 7000 tl lik zarar veremeyecek ama o tür hırsızlıklarla daha ilgililer.Tamam iyi bir şey bu ama neden çalıntı motorları iplemiyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaz geldi azıttı bu şerefsizler

Eve hırsız girse belki 7000 tl lik zarar veremeyecek ama o tür hırsızlıklarla daha ilgililer.Tamam iyi bir şey bu ama neden çalıntı motorları iplemiyorlar.

Tamamen katılıyorum görüşünüze bakkaldan ekmek çal 10 sene verir adamlar ama motor çalanlara hiç birşey yok.(içerde sağlam tanıdığın yoksa!) Kaldı ki günümüzde binlerce kamera var heryerde polisin.!

Hocam çok geçmiş olsun,edirne deki emniyet birimlerine de bilgi vermeni tavsiye ederim bi yolla :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar