telefon tutacağından kamera olur mu

Merhabalar . Gittiğim yerleri kayıt altına almak istiyorum. Ama malum bu tür kameralar çok pahalı. Bende de s4 var . Telefonumu kaliteli olmak kaydıyla bir telefon tutacağı ile deponun üstüne sabitlersem veya kaskın üstüne olur mu diye düşünüp durdum ama bir türlü işin içinden çıkamadım. Bir de size sorayım dedim. Bu durum hakkındaki görüşleriz nelerdir?

OFG

sitede reklamı çıkıyordu 150tl aparatlarıyla birlikte bir kamera vardı. Biraz araştır muadilleri elbet vardır . Telefonla pek saglıklı olacagını sanmıyorum

Moderatör
Titreşimden dolayı pek net görüntü elde edemezsiniz. Çünki telefonların kameraları sabit çekimler için uygundur.
Yinede olmaz diye birşey yok, yaparsanız neden olmasın :)

Oz.

Merhabalar . Gittiğim yerleri kayıt altına almak istiyorum. Ama malum bu tür kameralar çok pahalı. Bende de s4 var . Telefonumu kaliteli olmak kaydıyla bir telefon tutacağı ile deponun üstüne sabitlersem veya kaskın üstüne olur mu diye düşünüp durdum ama bir türlü işin içinden çıkamadım. Bir de size sorayım dedim. Bu durum hakkındaki görüşleriz nelerdir?

Telefonla hiç denemedimde yarı profosyonel fotoğraf makinasını eşşek kadar olanlardan hani elektrik bandı ile arkadaşın motorun arkasına ve kaska bağlayıp kuşadası bodrum yolunda kullandığımı bilirim. Sonuçmu hiç kötü değil güzelde çıktı aslında.

Bknz. Go pro4329847216341289883421 :queen:

aqo342.jpg

Buda video çekimlerinden alıntılar.

jJ4nJD.jpg

ydP4n9.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar