- Konu Yazar
Gazetede okudum şimdi İstanbulda 7-13 Nisan arası 113 Motorluya kask cezası kesmişler. İstanbul gibi bir yerde çok az değil mi bu rakam?
Gazetede okudum şimdi İstanbulda 7-13 Nisan arası 113 Motorluya kask cezası kesmişler. İstanbul gibi bir yerde çok az değil mi bu rakam?
böyle düşünmeyin hocam.. neden eksik muayene evrak ve en onemlısı kasksız veya kask olup da takmadan trafikte yer alıyoruz ki. sonuçta bunlar hep bizim iyiliğimiz için.
ben muayenesiz, kasksız gezelim diye bir şey ima etmedim, yanlış anlaşılmış sanırım.
ilk soruyu soran arkadaş istanbulda bir hafta boyunca uygulama yapılmış, 113 kişiye kask cezası kesilmiş az değil mi diye sormuş, sebebini açıkladım sadece.
koruma pantolunu giymediğim zaman bile rahat ve güvende hissedemediğim için iyi süremiyorum ; gerçi normaldede iyi süremiyorum ya
motosiklete binmek cesaret ister ancak kasksız motosiklete binmek cesaretinde ötesinde birşey olmalı çözemiyorum.
kasksız evraksız cezalara lafım yokta, tersten geliyodun bilmem nerden cıkıyodunlara fit olurum kusura bakmayın, motor kullanıpta tersten gelme, emniyete girme diyeninde alnını karışlarım.