Çok klasik ama Başlangıç motoru ne olmalı :)

Merhabalar ben bu güzel foruma yeni adım attım 17 yaşındayım ve motosikletim olsun istiyorum herkez gibi :)
başlamışken zordan başlıyım kolaya alıştımmı çünkü zoru beceremiyorum o yüzden scooter önermeyin :)
2500 tl bütcem var kask ve ekipmanı aldıktan sonra şimdi motor kaldı
Mondial drift,Mondial vulture falan baktım ama bir türlü seçemiyorum hız yapmasınıda istiyorum iyice öğrendikten sonra değiştirmek istemiyorum daha hızlısını alıyım diye tabi okadarda uçmasın 140 işimi görür :)
bide kaslı ve milleti vay dedirticek tipli bi motor istiyorum TVS APACHE RTR 150 gibi.
ama oda 3750 tl falan 2. elleri onu alamam malesef .
başka önerebileceginiz bi motosiklet varsa harika olur sizin kullandıgınız satıcak olanlarda buraya yazsın ben onlara ulaşırım :)
şimdiden çok teşekkürler kazasız belasız inşallah

2500 liraya hem kaslı, hem yüzgırk yapan hemide abboww dedirtecek motor alamazsın ama;

Drift alırsın 2250-2500 gibi, Hız göstergesi ile oynarsın 100 le giderken ibre sona dayanır, millet demezse de sen milletin yanında abbovvvv dersin anca bu olur.

Ben 2.800 e 2011 aldım.

Araştırırsan bulunur ama gelip tam yaz başlarken bakarsan normal :wiinkk:

Aea nın bir üçgeni vardı sen tam ondan bahsediyorsun :sunny:

Bir allahın kulu demiyor ki "ehliyet var mı ?" bari ben sorayım ehliyet var mı ?

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
"140 işimi görür" kısmı harikaymış ama :D
delorean mısın mübarek, zamanda yolculuk için saatte 88 mil'e ulaşması gerekiodu onun da ondan sordum :D

Ehliyet varmı diye neden sorulur hiç anlamam devlet kanun koymuş adam kanunu dinlemiyosa sen ehliyetsiz binme dediğindemi aydınlanacak hep merak etmişimdir.

Gel sana 1250 liraya 2011 model Kanuni Ronny Scooter satayım sanada 1250 kalır ohh gezersin :) (nabayım yahuu elimde kaldı 3 aydır yatıyo apartman içinde) O değilde git mondial drifti al işte en azından parcası falan uygun. belliki sen motorun ağzını burnunu kırmaya niyetlisin .

Arkadaşımda Cup var onu sürdüm hoşuma gitti şimdi alıcagım motor hoşuma giderse kasım ayında ehliyetimi alıcam yani sürmek hoşuma giderse birde açık öğretimde okulum uzak biraz kaskımı takıp okuldaki kızlara havam olsunda istemiyor degilim ondan kaslı bir motor istedim 3 yıldır çalışıyoruz kendimize bi güzellik yapalım yani dimi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bisibisi bbf 19cc öneririm gardaş

ilk adam ol aklını başına al ne yapmak istediğini bilmiyorsun buradan tavsiye verip haftasına kaza yapıcak gibi duruyorsun yok hoşuma giderse ehliyeti alıcam bu ne demek ya ehliyet yoksa motor da yok

Arkadaşımda Cup var onu sürdüm hoşuma gitti şimdi alıcagım motor hoşuma giderse kasım ayında ehliyetimi alıcam yani sürmek hoşuma giderse birde açık öğretimde okulum uzak biraz kaskımı takıp okuldaki kızlara havam olsunda istemiyor degilim ondan kaslı bir motor istedim 3 yıldır çalışıyoruz kendimize bi güzellik yapalım yani dimi :)

Fiat 126 Bis al, yeşil yada pembe. Öyle daha çok havan olur. Ben hiç 125'lik çinliye binen erkek görünce belden aşağısı boşalan kadına rastlamadım. Gel durağa kadar bırakayım desen bile kolay kolay gelip kimse artçında olmaz :mrgreen:

ilk adam ol aklını başına al ne yapmak istediğini bilmiyorsun buradan tavsiye verip haftasına kaza yapıcak gibi duruyorsun yok hoşuma giderse ehliyeti alıcam bu ne demek ya ehliyet yoksa motor da yok

Anladım tavsiye veriyosun da bir motor ne kadar zor olabilir , arabayı daha çok seviyorum bu hoşuma giderse motor ehliyeti alırım araba ehliyetini almam belki öyle dedim yanlış anlaşıldı galiba senin açından

Üçü bir arada olmaz(hızlı,güzel,ucuz) Ahmet Abi söylemiş rx135 veya rx 115

V-Strom DL 650 Kullanıyorum, 140 km hızı sadece otobanlarda ve trafik falan yoksa müsait ise görüyorum. Bütçe 2.700, çin malı motosiklet 140 km hız?

Nereye varmaya çalışıyorsun kardeşim?

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar