Kask Yanlış Yere Takılırsa, Neler Olur?

hahaha :mrgreen: bunlar işte motoru hiç birşey öğrenmeden alıp bir sezon binip sonra bir yere çakıp sonrada motor çok tehlikeli diyenlerden Barkın Abinin dediği gibi :mrgreen:

eğer kaza yaparsa sol dirseğine bir şey olmasın diye takmış kafa yarılırsa sıkıntı yok ama dirsek giderse iş yapamaz motosiklet süremez

Bu sabah 1.köprü yolunda gördüm, artçılı gidiyordu bir motor, polis noktasına geldikçe arkadaki kaskı çıkarıp sürene veriyordu, arkadaki soteye yatıyordu, polisi geçince sürücü tekrar çıkarıp arkadakine veriyordu, bu neyin kafası ya! :)

Bence plakayı ifşa etmeliydin, hatta polise buna ceza yazmalıydıki ya bir daha binip kötü örnek teşkil etmesin yada adam gibi motora binsin.

O nasıl oturmak, nasıl motor kullanmak, zannedersen cross yarışlarında birazdan kum tepesinden atlayacak.

ALLA Akıl fikir versin.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Arabalarda emniyet kemersiz gezmek gibi düşünüyor arkadaş sanırım. Ben motor parasına yakın parayı kaska vermeyi düşünürken...Acaba kaskı alırken çok düşündü mü ?

Banada denk geliyor böyleleri moda oldu sanırım bu kola kask takma işi.
Allah ıslah etsin.

Bence plakayı ifşa etmeliydin, hatta polise buna ceza yazmalıydıki ya bir daha binip kötü örnek teşkil etmesin yada adam gibi motora binsin.

O nasıl oturmak, nasıl motor kullanmak, zannedersen cross yarışlarında birazdan kum tepesinden atlayacak.

ALLA Akıl fikir versin.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Motosikletin plakasını ifşa etmem şuanda pek bir işe yarar mı bilmiyorum fakat bana kalırsa bu pek bir şey değiştirmeyecektir burada bu motosikletin ifşa edilmesi. Bunu ancak bir Yunus Polis bir köşede çevirecek ki ceza yazacak, normal trafik polisleri de pek ilgileniyor mu motosikletler ile onu bilmiyorum henüz :) Umarım sorunsuz bir şekilde gideceği noktaya ulaşmıştır da, bir sonra ki sürüşünde böyle bir durumla çıkmaz trafiğe...

resimleri goremeyen tek ben miyim ? :) tekrar koyma sansınız var mı ?

Resimler gözüküyor, yalnız eğer proxy yada vpn var ise göremeyebilirsin çünkü resimler kendi hostuma attım ve host korumalı. ZenMate olması sonucunda bile göremeyebilirsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar