- Konu Yazar
Akü, enjeksiyon temizliği ve genel bakım size aşağı yukarı 400-700 arası bir paraya maal olur. Özel servis fiyatı bu
[/QUOTE]
Aku 200 temizlikte 200 400 e mal oluyor . Ozel servise gidermiyim.ya motor ustasi arkadasim var o yapacak bakimlarini.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
Vallaha sanzumani hic dusunmedim kardesim. yapacak usta kendi servisinde vardir diye dusunuyorum ama olay yapmak degilde servis ucreti ne olur? o skinti sanki
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Aku 200 temizlikte 200 400 e mal oluyor . Ozel servise gidermiyim.ya motor ustasi arkadasim var o yapacak bakimlarini.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-aprillia-mana-850-dunyanin-ilk-triptonik-vitesli-motoru-99688132/detay
16,500 diyor adam????? tamam,yakışıklı,hızlı ,konforlu mükemmel ötesi bir deneyim yaşatacak bir motosiklet olabilir...herşeyi geçtim parçası pahalıymış,3 hafta beklenirmiş oda eyvallah....
peki..bunun şanzumanı arıza yaparsa onu tamir edebilecek bir usta varmı ülkemizde araştırdınız mı???
dikkat edin değiştirecek demiyorum,tamir edebilecek..yani içinde ne var ne yok bilen,içini daha önceden açmış neresinden ne çıkar bilen bir usta varmııdr???
hiç sanmıyorum...
Vallaha sanzumani hic dusunmedim kardesim. yapacak usta kendi servisinde vardir diye dusunuyorum ama olay yapmak degilde servis ucreti ne olur? o skinti sanki
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Aprilia SR125(2001)-RS125(2008) Hem parça tedarik süreci hemde fiyat politikasından dolayı çok çektim. Bir daha italyan ? Tövbe...
Vespa piaggio kullanan arkadasim cok parca sorunu yasamiyorlar, aprilia kullanan yok ama motor olarak abisi mana 850gt ile ayni oldugundan benzer sanzumam parcalari vs ise vardir illaki. Hepsini gectim en kral parcayi 3 hafta bekleriz. Ben motor ile allah kaza bela vermesin hic birimize bi kaza yapmadigim surece bi parca ihtiyaci olacagini dusunmuyor italyanlarin motorlarinin saglam yaptigindan detayci olduklarindan suphem yok benim ogrenmek istedigim aslinda bu hali ile en fazla nekadar verilir bu motora? Satis ve servis mesuliyetini ben aliyorum. Cunku gercekten cok begendim. Ilerde 2 3 bin zarar satarsamda canim saolsun bindigim bana verdigi keyife sayarim. Ama maximum 15 16 butcem var ve bu motrun 16500 e ilani var sizce ederi bumudur?