Bolu- Mudurnu- Meşe Yaylası gezisi :)

Teşekkürler ... Daha yüksek tepeler var fakat çamur olduğu için gitmek istemedik ilerleyen zamanlarda oralara tekrar gidip yeni resimler paylaşacağım :)

Çok güzel gezi olmuş keşke daha fazla fotoğraf olsaydı , memleketim olurda bolu mudurnuyada giderim senede 2-3 defa , özledim şimdi kazasız belasız sürüşler dilerim.. Abant yaparsınız bir ara :p :)

Çok güzel gezi olmuş keşke daha fazla fotoğraf olsaydı , memleketim olurda bolu mudurnuyada giderim senede 2-3 defa , özledim şimdi kazasız belasız sürüşler dilerim.. Abant yaparsınız bir ara :p :)

Abanta da bir önceki pazar gitmiştim ama fotoğraf çekmedim ilerleyen zamanlarda gidersem atarım :)

Bir gün bolu mt yi toplayıp gelicem bizi götür buralara ama 600fler var aramızda :p yolu düzgün yerler olsun :D pazar hava çok soğuktu yoksa geliyorduk oralara.. bir ara Gerede esentepeye çıkalım dedik yolda giderken dağlardaki karı görüp geri döndük :D

Bir gün bolu mt yi toplayıp gelicem bizi götür buralara ama 600fler var aramızda :p yolu düzgün yerler olsun :D pazar hava çok soğuktu yoksa geliyorduk oralara.. bir ara Gerede esentepeye çıkalım dedik yolda giderken dağlardaki karı görüp geri döndük :D

Tabi abi sen topla gel ben her türlü gezdiririm sizi buralarda :) ama yollar bakımından pek iyi birşey söyleyemem :) Pazar günü o kadar da soğuk yoktu aslında ben şahsen buraları gezerken pek soğuk hissetmedim :) :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar