Gecenin siyahından sizlere merhaba...
Sabahın beyazından merhaba hocam
Akın abi etkinlik yok malesef
Gecenin siyahından sizlere merhaba...
Sabahın beyazından merhaba hocam
Akın abi etkinlik yok malesef
beyler 24 saatir buraya bişiy yazılmamış hayırdır?:silent:
Hava güneş yada bulut gösterirse bir sonraki pazara hazırlanın derim...:bounce:
bu ay maddı yonden bıraz zora düştüm , senın anlıcan araştıramadım ama bu ay sonuna kadar halledıcem onun bahsettiği zinciri gördüm 50-55 tl falan diyodu sanırım kuryelere falan takıyo herhangı bı sorun yaşayan olmadı demişti serviste zincir dişli setinin fiyatı 138 tl bılgın olsun.benım motorun daön takımdan sesler gelmeye başladı biraz tek teker çalıştım sanırım ondan oldu bakalım nekadar kaçacak banar: merakla beklıyorum.
biraz daha geç çıkılsa ne güzel olur, dersten sonra falan katılsam![]()
hocam hayırlı olsun, onlar çok benzin yakar ya kesene zarar
Buda benim yeni makine, az yakan çok kaçan cinsten...
[url]http://i.hizliresim.com/A20ajX.jpg[/url]
Bu makinalar cok yakmiyor aslinda .Canim ulkemde Bezin fiy ta.atlari yuksek oldugundan cebi acitiyor .Boyle bi makinaya binen zaten benzini dusunmez. Tadinada doyulmaz .
Simdiden hayirli olsun hocam
dün kimseden ses çıkmayınca yalnız çıktım. bademli, mudanya, trilye, eşkel, eğerce, gölyazı, bursa güzalgahını geçtim. hava harikaydı. yol mükemmeldi. trilye çamlı kahvede 10-15 tane motorlu gördüm. ben girerken onlar çıkıyordu. hangi grup acaba?
dün kimseden ses çıkmayınca yalnız çıktım. bademli, mudanya, trilye, eşkel, eğerce, gölyazı, bursa güzalgahını geçtim. hava harikaydı. yol mükemmeldi. trilye çamlı kahvede 10-15 tane motorlu gördüm. ben girerken onlar çıkıyordu. hangi grup acaba?