Akrilik boya.ne oluyor acaba? Bende macem 52 litre dusunuyorum veya 46 falan varsa. Fakat com uyguna almissiniz nerden aldiniz acaba?
Google amcada aratırsanız maxem 52 litre bulabilirsiniz. Ancak ben Cox 52 litre tavsiye ederim. Maxem monte edilirken içinde taban kısmında elle takılıp sökülebilen bir vida ile sabitleniyor. Söküp takmak istediğinizde vidayla uğraşmak hem biraz zahmetli oluyor hemde bazen diş kaptırılabiliyor. Cox ise anahtarla daha kolay sökülüp takılabiliyor.
Akrilik boyayı oto boyacılar tabancayla yapıyorlar. Hem çok parlak hem sağlam dayanıklı bir boya. Çok farklı bir hava veriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
hocam benim demirdemi bi sıkıntı var acaba?seninki amortisöre bağlanmamış sanki.benimkinin iki taraftan amortisöre bağlı.ondan titriyo olabilirmi acaba?
Benim demirde amortisöre ve arka kuyruk bağlantı yerine monteli. Bir sorunum yok. Birkaç özel durumda bende de kafa sallanması oldu. Ön tekerin yerle teması azaldığında kafa sallanıyor. Ancak hem benim arka yüküm çok fazla hem artçım var hemde önde rüzgarlık varken üstüne bazen ben de dik oturup arkaya doğru kendimi geri itince kafa sallanıyor veya yokuş yukarı ilk kalkış yaparken. Yani senin böyle bir sorun yaşamaman lazım. Biraz daha incele, başka bir sorunu vardır motorun.