acilen..oto çıkmacı tanıyanlar..

Bostancıya bende baktım ama doğru dürüst çıkmacı yok..planda neredeyse dükkandan kovuyor adamı...
Atatürk sanayi sitesi yada sefaköy hurdacılar çarşısına gitmek lazım..ama şu aralar hiç vaktim yok..oralara yakın olan arkadaşlardan da sanırım kimse yok...

gerçi kimsenin vaktini harcayıp bunun için sanayide dolaşmasını isteyemem ama...umut işte...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

Güncelll........

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------

..............................

aynen bende böyle tepeteklek durumdayım ..1 haftam kaldı ama Türkiyenin hiçbir yerinden haber yok...:pr:

burada sıfırını 800 tl gibi rakama alırken ebayda en ucuz 2. eli o parayı geçiyor..
sağlamlığı da garanti değil tabiki....:pr:
buralarda çıkması 250 - 400 tl arası değişiyor..ama numarası önemli işte...sefaköy hurdacılar çarşısı yada Atatürk sanayi sitesine yakın kimse yok sanırım..
olsaydıda baksalardi eyiydi ama....

ARKADAŞLAR KONU KAPANMIŞTIR...
sözkonusu arıza acayüp Eyüp'ün yönlendirmesi ile lcd ekran değişerek çözülmüştür...

emeği geçen geçemeyen herkese teşekkürler...

Eyüp arkdasimiz hizir gibi yetismi...:cat:
Gerci bana soyleseydin coktaaan hallederdim de neyse hallolmus :cherry:

Ya hep diyorum bana basit arızalarla gelmeyin diye ama laf dinleyen kim argedeş :cherry:

Eyüp arkdasimiz hizir gibi yetismi...:cat:
Gerci bana soyleseydin coktaaan hallederdim de neyse hallolmus :cherry:
sen önce diğer konularda yazdıklarıma cevap yaz da......okudun da yazamadın , gık diye kaldın de mi??? :pl::pl::bounce::queen::queen:
Ya hep diyorum bana basit arızalarla gelmeyin diye ama laf dinleyen kim argedeş :cherry:
ülem bu kadar yakınımda çözüleceğini bilsem 3 aydır kendi kendimi yer bitirirmiydim bea??? (15 kilo verdim demeyi çok isterdim:joker: )
Allah razı olsun senden...

Her türlü laf yetistirimde bazen cit kadar telofondan yaziyorum bazen tablet yazmakta cok zorlaniyom. Yani herturlu giderim var :)

Tableti gideri anladım da o cit nedir anlamadım...mal sahibine benzemezse haramdır derler..telefon ve cit...XXXXXXXLLLLLL boyut olmamı o????:joker::joker::pl::flower::flower::flower:

merak edenler için yarın fotoğrafını koyucam..hem arabanın hemde km saatinin...çalışır halde tabi...:pl:

Eyüp sen ne isle meskulsun merak ettimde yardim seversin :)

Samet beni ne zaman agirlican

Moderatör
Hadi geçmiş olsun abi.
Eyüp İstanbul'un ulvi semti Eyüp'den almış adını herhal :)

kusuruma bakmayın resimleri ancak yüklüyorum...
malum denemeden olmazdı,yoldan geldim yorgunum..:pl:

montajı göstermeye gerek yok araca girince görünen görüntü..kartı takın diyor.:wiinkk:

sonra şehiriçinde foto çekemezdim,yolunu bulunca çekerim dedim...:bounce:

ülem baktım devir kesici devrede...olmaz bu böyle dedim,çıkardım devir kesiciyi devreden...
işte sonuç...:pl:

demekki yazanı veriyormuş laguna 2..umarım resimler az diye kızmazsınız...

haa unutmadan ...
SATILIK LAGUNA 2 VAAARRRRRR!!!!!!:pl::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar