Son Adim : tvs rtr 2013 or Honda cbr125

Evet biliyorun ikiside farkli siniflarda ve fiyatlarda ama bu sitr icerisinde arama yaptim bu konu hakkinda pek tatmin edici cevaplar yoktu ikisini alma gucum var ama cbr biraz zaman alabilir.Ek olarak ilk defa motosiklet alacagim cbr 125 kullanan bi tanidik var hic memnun degil ama hergun motorun uzerinde surekli geziyoru bende anlamadim bana mi yalan soyluyo :))) bu konuyu tekrar acmamin sebebide bu sitenin surekli guncel uyelerle aktif olmasi.Lutfen sadece bu konu uzerinden cevap verirseniz cok mutesekkir kaliriz efenim

Cbr 125 cok pahali ve ilk motorlar her turlu duser bu motorda duserse cok masrafa girersiniz apache de koruma demiri var ve dusse bile birsey olmaz. Ben hertu tvs apache alir iyice kullanir sonra cbr 250 alirdim.

Cbr 125 cok pahali ve ilk motorlar her turlu duser bu motorda duserse cok masrafa girersiniz apache de koruma demiri var ve dusse bile birsey olmaz. Ben hertu tvs apache alir iyice kullanir sonra cbr 250 alirdim.

apachenin parcalari ucuz sanirim ?

Bence ikisinide alma bajaj pulsar al, fiyatlar yakın zaten ikisindende güçlü ve hızlı 23-24 beygir.Fiyatıda ikisinin tam ortasında:)

orh

7.371tl bence almak istdeğin motorları kullan test sürüşü yap öyle karar ver 2 motorsikletinde bol bol kullanıcısı var evt pulsar200ns bunuda düşün ileride sıkılman daha uzun sürer yermitor bana demeye daha geç başlarsın :)

Bajaj pulsar alırsan daha iyi tabi cbr 125 den daha ucuz + daha karizmatik ve güçlü. Tabi motorun kronik sorunları vs var mı onlar bilinmiyor daha

7.371tl bence almak istdeğin motorları kullan test sürüşü yap öyle karar ver 2 motorsikletinde bol bol kullanıcısı var evt pulsar200ns bunuda düşün ileride sıkılman daha uzun sürer yermitor bana demeye daha geç başlarsın :)

sizce 7bin fazla degil mi ya ?

İki motor arasında gidip geliyorsan kesinlikle Cbr 125...Motosiklet sürmeyi bilmiyordur o motordan memnun olmayan sanmıyorum öyle biri olacak...

Yahu honda cbr ıle bajaj felan kıyaslıyanlar var. Saçmalamayın arkadaşım ya tvs bajaj vs. yamaha honda gibi markaların altındadır. Sıkıntısız bir markada kal ilk olarak honda cbf 150 veya cb 125 al onla alış sonra cbr 250 e geçersin.

orh

diğerleri dökülüyo anasını satyım bir honda yapıyor motorsiklet diğerleri onun yanında motorsiklet bile değil bu işi yapsa yapsa japonlar yapar zaten diğerleri taklir eder demi ktm ile kıyaslanınca ktmye kimse hondadan geri demiyor tabi fiyat geçirince bizim millete kalitede artıyor biraz ucuz olunca dandik oluyr bu sebepten 500 cc liğine 48 50 beygirlik motorsiklete 20 bin tl yazıyo adamalr çünkü admalr ne yapsa alan olur honda nede olsa gerçek kalite malzemelerri dünya üstü

Yahu honda cbr ıle bajaj felan kıyaslıyanlar var. Saçmalamayın arkadaşım ya tvs bajaj vs. yamaha honda gibi markaların altındadır. Sıkıntısız bir markada kal ilk olarak honda cbf 150 veya cb 125 al onla alış sonra cbr 250 e geçersin.
O HONDA dediklerin hepsi Çin'de,Hindistan'da;Tavyan'da üretiliyor.Deposunda honda yazıyor diye bu kadar bütütmeyin gözünüzde.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
tvs nın parcası ucuz mu enteresan neye dayanarak bunu souluyorsunuz cok merak ettım dogrusu mılletı yanıltmayın rıca ederım kı ben ılk tvs alanlardanım zıra 2006 model kımsede gormedım 2012 de kullandım ıkısı toplam 58000 kusur km yaptım parca ıhtıyacım olmadı cok sukur mars rublesı zıncır vs dısında kazasız bı sekılde satıldı ıkısıde ama parca fıyatları hıc de dusuk degıldı cbf 150 en uygunudur parca olarak ybr den sonra tabı

sana tavsıyem cbr derım zararsız sekılde satarsın dusursen bıle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar