Kavga ettim haketti

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Keşke benim başıma gelse öldüreyim onu oracıkta @Tr_Select abim biraz insanlara karşı alaycı konuşmuyormusun? Herkes bi yana sen bi yana ama bi kac defa banada yaptın sebebini merak ettim. Konuya donelim; çıkarip kaski vuraydin kafasina bi kerede benim basima gelse ya bunlar simdi o adam olmustu, bana yapsa o hareketleri. Ne bicagi isterse balta ceksin farketmez konservd kutusuna ceviririm onu.

Keşke benim başıma gelse öldüreyim onu oracıkta @Tr_Select abim biraz insanlara karşı alaycı konuşmuyormusun? Herkes bi yana sen bi yana ama bi kac defa banada yaptın sebebini merak ettim. Konuya donelim; çıkarip kaski vuraydin kafasina bi kerede benim basima gelse ya bunlar simdi o adam olmustu, bana yapsa o hareketleri. Ne bicagi isterse balta ceksin farketmez konservd kutusuna ceviririm onu.

Kurtlar vadisini çok izlemişsin knka :queen:

Gözü kara biri denk gelirse hastane masrafları da hediyesi olur :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kurtlar vadisini çok izlemişsin knka :queen:

Gözü kara biri denk gelirse hastane masrafları da hediyesi olur :wiinkk:

Tek rakibim Van damme, ayrica Kick Boks ilgi alanim 11 yildir :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Birazda mahkemeden darpdan tazminattan konuşalım isterseniz :cherry:

Tazminat bana koymaz ben o girtlagima yapisan adami dovemezsem o 10 yil icime oturur, Mng kargo kuryesi gecen elimde kaliyodu ucuz yirtti. :D

Evet arkadaşlar bugün motorla okuldan dönüyorum önümde ki şerit tıkandı bende yan şerite geçeyim dedim oradan da bir araba çıkıyormuş bende görüyorum arabayı araba da beni görüyor üzerine görmediyse diye kornaya da basmama rağmen geldi göz göre göre dokundu motora. Ben doğal olarak napıyosun düzgün sür gibi birşey söyledim. Devam edecektim ki baktım arabadan iniyor bende indim motordan laga luga yapmaya başladı ben yine birşey demedim en son adam gibi sür şu arabayı dedim motorun üzerindeyken boğazıma salırdı sinirlendim indim motordan bi tane patlattım yüzüne o da vurdu ama kaska geldi bir de üzerine bıcak falan çıkardı da olay büyümeden ayırdılar. Sonuca gelirsek kavga iyi bir şey değil ama hanzoları da dövmekten korkmayın ve yanınızda kesinlikle biber gazı taşıyın orda gaz yanımda olsa ve ehliyetim olsa kaskı kafasında patlatırdam ama maalesef böyle oldu.

ehliyet yok
trafik kurallarına uymak yok
bu halde trafiğe çıkmışsın
100 de 100 suçlusun utanmadan gelmiş burada hak etti diye başlık mı açıyorsun?

hele sana akıl verenleri de ayrı kınıyorum
ne güzel dövüyorsunuz adamları
milletin eli armut topluyor
gel beni döv diye size yalvarıyorlar

orh

arkadaşlar benim yaşım 39 bugune kadar tecrübem kavgaların hiç bir olayı çözemdeiği yalnız birazda olayı büyütmeden gözü karalık sanki sana daha bir saygılı oluyormuş gibi davranılıyor abartmadan tabi herkezin bir sabrı var o çizgiyi aşmadan bende motorsikletle trafikte bir çok kez böyle durumlarda karşılaştım sabır deyip uzaklaşıom hemen çünkü tartışsamda sonuc olan olduğuyla kalıyor dahada köütüsü olabiliyor youtubede bunlarla ilgili ibretlik videolar var aea nında videoları var bunları izleyin sakin kalalım motorsikletin zevkini çıkarın:)

Gidin boks eğitimi alın hem kendınızı savunursunuz hemde sporla fit kalırsınız kafanız dağılır.

ben katılmıyorum abi bu hata sende olayına bana hep kadınlar denk geliyo aynaya bakmadığı için giderken aynaya bi tane tekme atıyorum o zaten anlıyo aynaya bakması gerektiğini.. araç süren bayanlarla aram limoni biraz :/
(dipnot: siz demeden ekliyim anneminde ehliyeti var evet ama elinden aldım araç kullanmasın diye)

ehliyet yok
trafik kurallarına uymak yok
bu halde trafiğe çıkmışsın
100 de 100 suçlusun utanmadan gelmiş burada hak etti diye başlık mı açıyorsun?

hele sana akıl verenleri de ayrı kınıyorum
ne güzel dövüyorsunuz adamları
milletin eli armut topluyor
gel beni döv diye size yalvarıyorlar

hatalı olduğum tek nokta ehliyet ve ayrıca ne yani hiç şerit değiştirmeyecek miyiz ? o benim üzerime kırıyor sorun yok ben vuruyorum sorun öyle mi ? üzerine adam boynuma sarılıyor ne yapmam gerekiyordu elini mi öpseydim adamın ?

Geçmiş olsun, soğuk kanlı olmak gerekir öyle durumlarda Allah korusun. Bu forumda klavye ustası çok adam var hakketen. Amacınızı anlamış değilim. Kime neyi kanıtlıyorsunuz

hatalı olduğum tek nokta ehliyet ve ayrıca ne yani hiç şerit değiştirmeyecek miyiz ? o benim üzerime kırıyor sorun yok ben vuruyorum sorun öyle mi ? üzerine adam boynuma sarılıyor ne yapmam gerekiyordu elini mi öpseydim adamın ?

1 hatalı olduğum tek nokta dediğin şey hata değil 100 de 100 senin bilerek ve isteyerek yaptığın kötü bir suçtur
ehliyetsiz olarak trafiğe çıkmak hata değil düpe düz başkalarına hakarettir
bir daha bana hata yaptım geyiği yapmayın!

2 olay senin yazdığından 100 de 100 farklıdır! bundan eminim
burada ne kadar adam suçlu videosu paylaşıldıysa hepsinde motosikletli suçluydu

3 o kadar trafik kuralını hangi ehliyet kursunda öğrendin bu arada
madem bu kadar trafiğe hakim sin neden ehliyetsiz trafiğe çıkıyorsun

hadi ordan

Birkaç yumruk yiyip camdan yapılma olmadığınızı anladığınızda , sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz !!

Alakasız oldu ama direk bu aklıam geldi :D

Hocam şimdi şöyle bir şey var tamam aşağı indiniz dalıcaksınız adama peki adamın neler yapabileceğini biliyor musunuz belki eğitimli belki üzerinde silah var.insanlar böyle stresli durumlarda katil oluyorlar her şeyi düşünmek lazım...

Hocam şimdi şöyle bir şey var tamam aşağı indiniz dalıcaksınız adama peki adamın neler yapabileceğini biliyor musunuz belki eğitimli belki üzerinde silah var.insanlar böyle stresli durumlarda katil oluyorlar her şeyi düşünmek lazım...

Orası öyle ona lafım yok daha bu sabah dayak yiyordum,benzinciden çıkarken uyku sersemliğiyle birlikte virajı biraz açıktan almışım.Arkadan gelen araç aralıksız 10 saniye kornaya basınca bende çevirdim kafayı baktım küfür ediyor,el işaretleriyle sağa çek dedim.Adam arabadan bir çıktı sanarsın Mike tyson.
Özür dilerim abi o kadar kornaya basmana gerek yoktu dedim topukladım :pr:

1 hatalı olduğum tek nokta dediğin şey hata değil 100 de 100 senin bilerek ve isteyerek yaptığın kötü bir suçtur
ehliyetsiz olarak trafiğe çıkmak hata değil düpe düz başkalarına hakarettir
bir daha bana hata yaptım geyiği yapmayın!

2 olay senin yazdığından 100 de 100 farklıdır! bundan eminim
burada ne kadar adam suçlu videosu paylaşıldıysa hepsinde motosikletli suçluydu

3 o kadar trafik kuralını hangi ehliyet kursunda öğrendin bu arada
madem bu kadar trafiğe hakim sin neden ehliyetsiz trafiğe çıkıyorsun

hadi ordan

uzun uzun anlatırdım durumu sana ama zaten bir motorcu kardeşinin sözüne inanmayan adama birşey anlatmanın alemi yok. Tamam ben suçluyum çakıyı da ben kendi kendime çektim motoru da kendi kendime vurdum adama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar