Honda Cbr 500 R

bu makinayı fuardan plaka ruhsat sigorta dahil 20750 ye aldım önümüzdeki hafta makinayı teslim alıcam. Bu makinayı alma sebebim tıpkı hondanın sitesinde belirttikleri gibi bir üst sınıfa geçmeden önce arada bir makine olması gücü orta seviyede sekli şemali güzel (benim naçizane fikrim) birde sürekli forumlarda kawasaki Ninja 300 ile kıyaslanıyor bazı arkadaşlar fiyatı makul olduğundan alternetif olarak sunuyor bende Ninja 300 special ile arasında kaldım Ninja 300 special şuan plaka ruhsat dahil fiyatı 20500 tl fiyat. hondanın bu makinaya 21000 satış fiyatı koymasını elbette herkeze yüksek gelebilir fakat son kurlardan sonra diğer markaların fiyat listelerine bakmalarını öneririm. bu makinanın hakkı 15 - 17 bin arası olmalıydı elbette fakat diğer markaların fiyat listelerine bakınca fiyatın çok uçuk olmadığını anlıyoruz.

Hayirli olsun kardesim gule gule kullan.17-18 civari deselerdi ben de bunun cb500x modelini alacaktim.sahsen bana mantikli gelmedi.pahali buldum.
Ama tabi gelir-ihtiyac durumuna gore siz olcup bicmissiniz.uygun bulup almissiniz.kazasiz belasiz kullanirsiniz umarim.diger kisilerin aksine ben guzel bir motosiklet oldugunu dusunuyorum.ss kullanicilarini hedeflemedigi kesin.fiyat mevzusunda hondaya acayip ifrit oldum bu sene.para kaptirmayacagim onlara bu sefer

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
önümüzdeki sezon mt de tartışılacak en büyük konu (şimdiden yazıyorum)

cbr500r mı geçer kawasaki ninja 300 mü

:pr:

iki silindirli 500cc motora 21000 lira verene helal olsun der, elini sıkarım.

Bu yorum bu motor için mi geçerli?
Yoksa şuan fiyatı 20.000 üstünde olan bütün 2 silindir motor kullanıcıları için mi?
Bmw gs serileri,kawasaki er6 serileri,honda nc serileri...Ducati'nin çoğu motoru 2 silindir zaten.

Bu paraları bu motorlara yatırmayın gozunuzu sevıyım.

Honda'nın totosu kalkıyo, fiyatlar uçuyor sonra.

Gidip Yamahanın elinden su içsinler az.

Bu yorum bu motor için mi geçerli?
Yoksa şuan fiyatı 20.000 üstünde olan bütün 2 silindir motor kullanıcıları için mi?
Bmw gs serileri,kawasaki er6 serileri,honda nc serileri...Ducati'nin çoğu motoru 2 silindir zaten.

MT-07 abs' yi unutmuşsunuz. O da tükkandan çıkana kaa 20.000 civarlarını geçiyor :mrgreen: Bu saydıklarınızın hemen hepsinde abs standart zaten :cherry:

MT-07 abs' yi unutmuşsunuz. O da tükkandan çıkana kaa 20.000 civarlarını geçiyor :mrgreen: Bu saydıklarınızın hemen hepsinde abs standart zaten :cherry:

Evet onu unutmuşum.Benim anlamadığım bu fiyata 2 silindir alınmaz mı?
O zaman 20.000 üstü bütün 2 silindirleri üretimden kaldıralım.Yorumlara çoğunlukla dikkat ediyorum yok o fiyata 2 silindire binilmez,2 silindire para verilmez.
Ek olarak burada cbr500'ü savunmuyorum.Mt07 varken bu motoru böyle fiyattan satmaları zor gibi.
Ek2:Sorum size değil yanlış anlaşılmasın.:mrgreen:

asıl siz mt07 motorunu tenere vb motorlara uyarladıklarında görün. işte o zaman x serilerini yeniden düşünecektir honda. hem ara sınıf diyoruz hem de üst sınıf parası veriyoruz :(

20.000 TL ye Kawasaki W650 Abs gibi bi 2 silindir olsa feci gideri olur mesela :cherry:

56NM nin 5000 devir civarı dibine vura vura, hiç plastik aksamı olmayan, %100 japon torun iyi bakarsa kendi torununua da bırakabileceği bi alet sırf 2 silindir diye alınmazmı yani şimdi :mrgreen:

Titreşimsiz tek silindir varsa daha da makbule geçer kafadan tercih sebebimdir :)

abi çok işte konuşulcak tartışılcak tarafı var mı, fiat punto lineayada o paralar verilmez ama bu ülkede veriliyor maalesef fiyat çok abartı ama almak isteyene de hayırlı olsun bilerek alsın, o paraya 4 silindir temiz makineler alabileceğini düşünerek alsın.

Yukarıda arkadaşlar markaları belirtmişler, tanınmış markaların 2 silindirli birçok modeli var. En son Ducati 696 sahibiydim ve şunu söyleyeyim güzel bir egzozla o motorun ne sesini, ne kalitesini,ne performansını, ne de kullanılan malzemesini japonların iki silindirlileriyle karşılaştırırım, en son 22 küsür fiyatlara elde kalanlar satıldı ve gerçekten alınası motorlardı o fiyatlara ki bu sene 696 80 küsür tane satarak segmentinde 4. sıraya oturdu, hem de ülkemizdeki kıt servis ve satış ağına rağmen. Bu konuyu BMW,Triumph vs gibi 2 ve 3 silindir motorlarına da genellerim herşey 4 silindir değil! Honda CBR500 konusuna gelirsek, burada bence motorun fiyatını diğer iki silindirlerle kıyaslamak değil, motorun verdiği gücü fiyata oranlamak gerekiyor ki Honda bu nedenle diğer rakiplerinin gerisinde kalıyor!

Arkadaslar suan D.bakir honda bayii deyim cbr500r makinanin 230 km hiz yapar diye idda etti bende yapamaz diye iddaya girdik ne dersiniz?

Video yu gectim 45 hp makina 230 imkansz. Anlasilan satabilmek icin bayagida salliyomus :)

görüntü ninja 300 kullanım zevki 500 r daha hızlı ivmelenme tork 2 kişi yokuşta daha sitabil güç
ve servis

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

görüntü ninja 300 kullanım zevki 500 r daha hızlı ivmelenme tork 2 kişi yokuşta daha sitabil güç
ve servis

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar