Bolu Ardıç tepe gzisi

Arkadaşlar merhaba sizlerle ardıç tepeye yaptığım geziyi paylaşacağım

arkadaşlar ardıç tepesi Bolu,nun güneyinde yer alan 1700 küsür metre yüksekliğinde bir dağ silsilesi içersinde yer alan bir tepedir.

Dağlardaki bu çeşmeleri çok severim genelde güzel suları olur.

Rakım gittikçe yükseliyor tabi cigerlerime dolan çavasını iyiden iyiye hissediyorum

Enfes manzaralar

yangın gözetleme kulesine ulaşıyoruz.

zirvedeyiz

yaylalara henüz göç başlamamış kimseler yok.

Derinden derine ırmaklar ağlar,
Uzaktan uzağa çoban çeşmesi,
Ey suyun sesinden anlıyan bağlar,
Ne söyler şu dağa çoban çeşmesi.

zirvenin son noktası

O zaman başından aşkındı derdi,
Mermeri oyardı, taşı delerdi.
Kaç yanık yolcuya soğuk su verdi.
Değdi kaç dudağa çoban çeşmesi.

Bu evlerde kimler yaşadı kimler göçüp gitti, ne hikayeleri vardır kim bir dile gelip anlatabilse

Ne şair yaş döker, ne aşık ağlar,
Tarihe karıştı eski sevdalar.
Beyhude seslenir, beyhude çağlar,
Bir sola, bir sağa çoban çeşmesi...

MUHABBETLE.

Motosikleti
Dominar D250
Çok güzel fotoğraflar teşekkürler paylaşım için.

Ben teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------

Çok güzel fotoğraflar teşekkürler paylaşım için.
Bir şey değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------

Güzel bir gezi olmuş, toplamda kaç km yaptınız ogün
toplamda 50 km civarı kuzfındık köyü istikametinden mudurnu yoluna indim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------

fotolar 10Numara:cat:
ellerine saglik devamini bekleriz:)
Tabiki sizlerle paylaşmak isterim , muhabbetle.

Gerçekten çok güzel yerler,iyide fotoğraflamışsınız,bizlerle paylaştığınız içindeteşekkürler,
Nacizane fikrim fotoları 1,2 piksel deaha küçük yüklerseniz daha iyi olur:)

Arkadasim yapmis oldugun geziyi cok ama cok begendim , baharin basladigi su gunlerde, bizlerede bu guzel foto larla gaz vedin artik gezme zamanin geldigini anlamis bulunuyoruz, cok manzarali yerlerde gezmissin bu guzel geziyi bizimle paylastigin icin tesekkurler, saygilar kardes...

Gerçekten çok güzel yerler,iyide fotoğraflamışsınız,bizlerle paylaştığınız içindeteşekkürler,
Nacizane fikrim fotoları 1,2 piksel deaha küçük yüklerseniz daha iyi olur:)
hızlıresim yükle sitesinden yükledim otomatik olarak boyutlandırdı ,ayarı varsa bir bakıyım .

Sabah Sabah özendim, bir hafta sonu gelsem de bir kamp yapsak nasıl olur....

hocam emeğinize sağlık. gezi güzergahımıza yeni bir yer daha ekledim sayenizde

Sabah Sabah özendim, bir hafta sonu gelsem de bir kamp yapsak nasıl olur....

Hocam kamp için vahşi hayvan tehlikesi olur diye düşünüyorum ama aladağlarda kamp yapılacak güvenli yer var hem daha geniş bir alan gezilmiş olur .

Son düzenleme:
süper bir gezi olmuş.. valla şehirden uzaklaştırdın bizi :).. Bencede bir kamp yapalım. vahşi hayvanlar vardır elbet ama ateş falan yakarsak pek tehlike olacağını sanmam.. Bu tepenin nerede olduğunu bilmiyorum bir Bolu lu olarak bilmiş olsaydım kamp atmadan geçmezdim :) Aladağlar da bu kadar muhteşem manzara yok ama süper bir havası var.. 42 gün kadar kamp yaptım aladağlarda 2 yıl önce

Eline sağlık.. Fotoğraflar nefis.. sevdiğim gezi türü, İmrenerek baktım fotoğraflara..

süper bir gezi olmuş.. valla şehirden uzaklaştırdın bizi :).. Bencede bir kamp yapalım. vahşi hayvanlar vardır elbet ama ateş falan yakarsak pek tehlike olacağını sanmam.. Bu tepenin nerede olduğunu bilmiyorum bir Bolu lu olarak bilmiş olsaydım kamp atmadan geçmezdim :) Aladağlar da bu kadar muhteşem manzara yok ama süper bir havası var.. 42 gün kadar kamp yaptım aladağlarda 2 yıl önce

Bir daha çıkarız istersen .

Bir daha çıkarız istersen .

MUTLAKA ÇIKALIM.. BU PAZAR HAVA GÜZEL OLURSA BOLU MT OLARAK MUDURNU-GÖYNÜK-SAKARYA-DÜZCE YOLU YAPACAĞIZ İNŞ.İLERİKİ HAFTALARDA BURAYI EKLEYEBİLİRİZ ROTAMIZA.
PAZAR SİZİDE BEKLERİZ GEZİMİZE HEM TANIŞMIŞ OLURUZ

MUTLAKA ÇIKALIM.. BU PAZAR HAVA GÜZEL OLURSA BOLU MT OLARAK MUDURNU-GÖYNÜK-SAKARYA-DÜZCE YOLU YAPACAĞIZ İNŞ.İLERİKİ HAFTALARDA BURAYI EKLEYEBİLİRİZ ROTAMIZA.
PAZAR SİZİDE BEKLERİZ GEZİMİZE HEM TANIŞMIŞ OLURUZ
Memnun olurum ,arkadaşlarla tanışmış oluruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar