Ön teker sürtme sesi

Hayırlı akşamlar arkadaşlar,

Motor çalışmıyorken ön tekeri havaya kaldırıp tekeri döndürdüğümüzde Balatalardan gelen sürtme sesi normal mi ?

Motor hareket halindeyken sürat 20 km olunca gelmiyor, 10-20 arası geliyor.

Son düzenleme:
Diskte eğrilik varmı? yakın zamanda çukura vs düşürdün mü,ses kesik kesik mi yoksa sürekli mi geliyor

ön teker havadayken tatlı bir şekilde dönüyorsa sıkıntı olmaz ama bazı yerlerde takılma yapıyorsa disk atmıştır

arkadaslar benımkınde kesık kesık gelıyo ses bıde frenı sıkarken atlama yapıyomus gıbı aynı.3bın km oldu hala gecer dıyolar ama pekde gecege benzemıyo

arkadaslar benımkınde kesık kesık gelıyo ses bıde frenı sıkarken atlama yapıyomus gıbı aynı.3bın km oldu hala gecer dıyolar ama pekde gecege benzemıyo

sen %90 diski egmişsin

ya carpmadan yada sıcak soguk dan ,yada parca kalitesizliğinden

bazı çinlilerin yolda fren yapmaktan ısınan diskine su degmesinden fren kitlemesini duydum

olabiliyor

aldigimdan beri vardi sorun.soyledigimde bizim cok bilen ustalarimiz acilir acilir dediler.bende oyle dusunuyorum kesik kesik surtuyo frende ayni sekilde kesik kesik tutuyo.disk i degistirmemiz lazim galiba degilmi .balatalarada gerek varmi acaba.

aldigimdan beri vardi sorun.soyledigimde bizim cok bilen ustalarimiz acilir acilir dediler.bende oyle dusunuyorum kesik kesik surtuyo frende ayni sekilde kesik kesik tutuyo.disk i degistirmemiz lazim galiba degilmi .balatalarada gerek varmi acaba.

Malesef disk eğri.. değiştirmekten başka çare yok. ısınınca daha da tehlikeli hale gelir,allah muhafaza kitler

durumlarına göre onlarıda değişebilirsiniz

balatalar 5-10 lira civarı. bir takım yedek alın gerekirse sonrada değişirsiniz

Balata temizleyici sprey sıkın güzelce. Diskin eğriliğinden falan değildir. Genelde olan birşey bu.

Anlatımına bakılırsa diskin eğri.
Zamanla değil parayla düzelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar