[Bursa - MT]

Herkese merhaba. Arkadaşlar Siteye yeni katıldım. İlk motorumu da bugün aldım. Kuba XCG 150. Plaka işlemlerini falan hepsini bugün hallettim. Etkinliklerinize katılıp hoş muhabbetlerinize dahil olmak isterim. Farklı görüşlerden yararlanmak önemli. Bilmediklerimizi öğrenmek gibi.. Hepinize iyi forumlar diliyorum.
http://hemenresim.net/i/201404081339451.jpg
Öncelkikle motosikletiniz hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Tercihiniz güzelmiş. Benimde dikkatimi cekmişti bu model. Gezi etkinliklerimizi buradan takip edebilirsiniz. Katılımcı olarak aramızda görmeyi isteriz.

Teşekkür ediyorum. Olabildiğince takip etmeye çalışacağım. Model güzel evet şimdilik bir problemi yok.

Herkese merhaba. Arkadaşlar Siteye yeni katıldım. İlk motorumu da bugün aldım. Kuba XCG 150. Plaka işlemlerini falan hepsini bugün hallettim. Etkinliklerinize katılıp hoş muhabbetlerinize dahil olmak isterim. Farklı görüşlerden yararlanmak önemli. Bilmediklerimizi öğrenmek gibi.. Hepinize iyi forumlar diliyorum.
http://hemenresim.net/i/201404081339451.jpg

Hoş geldiniz. Motosikletiniz de hayırlı olsun.
Güzel günlerde kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

teşekkürler hepimizin tek duası bu. Kazasız belasız. Herkesin tabanı düz bassın inşallah.

Gençler ve kendini genç hissedenler ile Cuma buluşuyoruz :)

Kafeye oturup 2 cümle konuşalım istedik.

Yer : Özlüce Kahve Diyarı Kafe
Zaman: 11 Nisan Cuma
Saat : 18.00

Kafenin yerini bilmeyipte gelmek isteyenler saat 17.55 gibi İzmir Yolundaki METRO ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN dış kapısında olur ise ben gelip kafeye kadar göstereceğim.

Şimdiden 6 kişiyiz.
Bu sefer gezmeyelim , sohbet edelim dedik :)
Eğer beğenilirse , her cuma aynı yerde aynı saatte buluşup 2 cümle etmeyi düşünüyoruz.

Geliyorum. Gecen seferki sohbet baya iyiydi. Begenilirse pilavlisini ve maklubelisini de yapariz abilerde.

Kafenin yerini bilmeyipte gelmek isteyenler saat 17.55 gibi İzmir Yolundaki METRO ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN dış kapısında olur ise ben gelip kafeye kadar göstereceğim.

Şimdiden 6 kişiyiz.
Eğer beğenilirse , her cuma aynı yerde aynı saatte buluşup 2 cümle etmeyi düşünüyoruz.

Güzel olur bence, eğer planlarımda bi değişiklik olmazsa bende gelirim tanışmış oluruz.

Bende gelmek isterim siz değerli insanlarla tanışmak benim için de büyük mutluluk olur. Ama ben Görükleden geleceğim tarif ederseniz bulma şansım olabilir :)

Tabiki metroyu biliyorum fakat özlüceyi de biliyorum biraz. Yani direk mekana da gelebilirim ben.

Tamamdır ya oraya gelirim yada direk kahve diyarına gelirim haberleşiriz gün içinde buradan.

Cuma günki buluşma iptal oldu...

Dedemin mevlid i varmış. Akşamda yemeğe davetliymişiz.
Aynı zamanda yağmur gözüküyordu cuma günü.

Ama eğer buluşucaz biz derseniz farklı bir kafe seçip buluşun tabiki :)
Ben gelemeyeceğim ve kafeyi ben göstereceğim için iptal oldu dedim.

Şimdiden 6 kişiyiz.

hacı sizin sınav bitti benimki başladı haftaya cumartesi pazar 11 sınav var:pr: sınavlar bitince buluşuruz krokide koymak gerek gelenlere yardımcı olsun:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar