- Konu Yazar
herkeze merhaba fileyle falan sabitlemek biraz sıkıntı veriyor artçı mototrdan inince sende iniyosun koltugu aç fileyi çıkar koltugu tak fileyi sabitle uzun iş
daha basit yolunun bilen varmı bu işin
bauhouse da 2 ucu kancalı renkli yay gibi dışı kumaş kablolar var. onları her zaman yanımda taşırım.
onlarla taş gibi oluyor ne takarsam
brandayı ucmasın ve araya kedi girmesin diye de bunları kullanıyorum. (kedi giriyor her türlü)
Sizin bu kedilerden çektiğiniz nedir ya
Açık alana kitliyorum branda falan hiç bir şey koymuyorum 1 tane kedi yanaşmadı henüz(10 metre ötedeki köpeğin etkisi vardır ama eminim ki)
bauhouse da 2 ucu kancalı renkli yay gibi dışı kumaş kablolar var. onları her zaman yanımda taşırım.
brandayı ucmasın ve araya kedi girmesin diye de bunları kullanıyorum. (kedi giriyor her türlü)[/QUOT
arka seleye sabitleme yontemi yokmu lastik ve fileden baska bi yerde görmüştüm kask arkada duruyor hiç bir baglantı ekipmanı olmadan
brandayı ucmasın ve araya kedi girmesin diye de bunları kullanıyorum. (kedi giriyor her türlü)[/QUOT]
arka seleye sabitleme yontemi yokmu lastik ve fileden baska bi yerde görmüştüm kask arkada duruyor hiç bir baglantı ekipmanı olmadan
Arkadaşın bahsettiği kancalı lastik. Yüksek hız veya aşırı rüzgarlarda kaskına elveda diyebilirsin bunu kullanırsan. RR'dan bahsediyoruz....
http://www.feyizoglu.com/Filesi_43945.html#0
5 lira
tavsiye ederim.
her zaman bişiler çıkıyor taşımak gereken. sıkıştırıyorun altına oluyor. motorun üstünde tutuyorum. çok da kötü durmuyor.