X MAX 250 RÜZGAR problemi

Selamlar.hepinize iyi günler.1 hafta önce ekinci el x max 250 aldım .almasına aldık ama sürüş esnasında onuzlarıma ve çeneme dogru biraz fazla ca rüzgar aldığımı fark ettim.motorumda elçık koruma ve dizlik koruma aparatları takılı.daha önce x9 kullanıyordum allah varya gram rüzgar almıyordum.tur camlarına baktım çözüm olurmu diye.kararsız kaldım.fikrlerinizi bekliyorum..........

Eskiden 2004 Beat kullanırken sanki rüzgar yok gibiydi :)
2012 Model Fizy'e geçince rüzgar çıktı birden.

Yeni modellerdemi bişi var çözemedim.
Beat 80 i geçmezdi.
Hadi 80-90 gidiyor ama birşey var. Ya havalar soğudu , yada teknoloji kötüye gidiyor...

Selamlar.hepinize iyi günler.1 hafta önce ekinci el x max 250 aldım .almasına aldık ama sürüş esnasında onuzlarıma ve çeneme dogru biraz fazla ca rüzgar aldığımı fark ettim.motorumda elçık koruma ve dizlik koruma aparatları takılı.daha önce x9 kullanıyordum allah varya gram rüzgar almıyordum.tur camlarına baktım çözüm olurmu diye.kararsız kaldım.fikrlerinizi bekliyorum..........

xmaxdan memnunmusun keşke xmax400 alsaydım dedinmi

benim motorda dizlik koruma var pek hissettirmiyor
Mevcut camı kısa, rüzgar alıyor. Ben yükselttim memnunum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

sana nekadadara mal oldu ön cam? bir de ebat larını yazarsan sevinirim

benim motorda dizlik koruma var pek hissettirmiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

sana nekadadara mal oldu ön cam? bir de ebat larını yazarsan sevinirim
2 el aldım, yenileri pahalı sanırım.Mevcut olandan 1 karış yukarda olarak düşün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar