Palakadir Katılım 26 May 2013 Mesajlar 289 5 Nis 2014 Konu Yazar #1 Hiç bir fikrim yok . Ama ortak bir fikir olur ise katılım sağlayabilirim . ( Şile , Bursa ,İzmit , yada kahvaltı sonrası Toplu boğaz gezisi ) Herkese selamlar , katılımcılara teşekkürler .
Hiç bir fikrim yok . Ama ortak bir fikir olur ise katılım sağlayabilirim . ( Şile , Bursa ,İzmit , yada kahvaltı sonrası Toplu boğaz gezisi ) Herkese selamlar , katılımcılara teşekkürler .
S SolidRider Katılım 22 Mar 2014 Mesajlar 148 6 Nis 2014 #3 Takipteyim,güzel bir aktivite yapabiliriz.
Palakadir Katılım 26 May 2013 Mesajlar 289 6 Nis 2014 Konu Yazar #4 Sabaha az var . Çengelköy çınaraltında saat 10:30 da çay içerek başlayabiliriz ...
tr_select Katılım 26 Mar 2006 Mesajlar 3,349 6 Nis 2014 #5 Bu konuyu açmak için çok geç kaldınız. Perşembe-cuma günü açılması gerekliydi. 06.04 tarihinde öğle saatlerinde bu konuyu görenler diyecekki; PAZAR SABAHI BÖYLE BİR KONU AÇILIR MI ARKADAŞ ? . .
Bu konuyu açmak için çok geç kaldınız. Perşembe-cuma günü açılması gerekliydi. 06.04 tarihinde öğle saatlerinde bu konuyu görenler diyecekki; PAZAR SABAHI BÖYLE BİR KONU AÇILIR MI ARKADAŞ ? . .
Palakadir Katılım 26 May 2013 Mesajlar 289 6 Nis 2014 Konu Yazar #6 Havayı bilmediğim için dün açtım. Ben yavas yavas sahile gidiyorum
Palakadir Katılım 26 May 2013 Mesajlar 289 6 Nis 2014 Konu Yazar #9 O zaman şöyle yapalım . Saat 13:00 de salacakta ( KORCAN CAFE ) buluşalım . Orada kararlaştıralım . Gelenler mesaj atsın özelden numaramı paylaşalım .
O zaman şöyle yapalım . Saat 13:00 de salacakta ( KORCAN CAFE ) buluşalım . Orada kararlaştıralım . Gelenler mesaj atsın özelden numaramı paylaşalım .
S SolidRider Katılım 22 Mar 2014 Mesajlar 148 6 Nis 2014 #10 Palakadir' Alıntı: Sabaha az var . Çengelköy çınaraltında saat 10:30 da çay içerek başlayabiliriz ... Genişletmek için tıkla ... Hocam daha dün çengelköyde kız arkadaşımla kahvaltı ettim bi de konu biraz geç açıldı,olmadı bu topici haftaya ayarlayalım editleyip
Palakadir' Alıntı: Sabaha az var . Çengelköy çınaraltında saat 10:30 da çay içerek başlayabiliriz ... Genişletmek için tıkla ... Hocam daha dün çengelköyde kız arkadaşımla kahvaltı ettim bi de konu biraz geç açıldı,olmadı bu topici haftaya ayarlayalım editleyip
Palakadir Katılım 26 May 2013 Mesajlar 289 6 Nis 2014 Konu Yazar #11 Olabilir sizlerinde katilimi ile haftaya günü birlik eskisehir derim . 3 saat gidiş 3 saat dönüş 400 km . Bu arada ben salacaktayim yakin olan varsa cay ismarlarim .
Olabilir sizlerinde katilimi ile haftaya günü birlik eskisehir derim . 3 saat gidiş 3 saat dönüş 400 km . Bu arada ben salacaktayim yakin olan varsa cay ismarlarim .
brooklynnn Katılım 30 Haz 2011 Mesajlar 2,819 6 Nis 2014 #12 Avrupa da olanlar yalan oldu desenize. iğneada yapalım haftaya uyarsa ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ---------- Avcılar tarafında olan var mı
Avrupa da olanlar yalan oldu desenize. iğneada yapalım haftaya uyarsa ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ---------- Avcılar tarafında olan var mı
Palakadir Katılım 26 May 2013 Mesajlar 289 9 Nis 2014 Konu Yazar #13 Pazar günü için şimdiden plan yapılabilir .Fakat hava güneşli olmasına rağmen soğuk gibi . http://www.weather-forecast.com/locations/Istanbul/forecasts/latest Yine ortak fikirlere açık devam ...
Pazar günü için şimdiden plan yapılabilir .Fakat hava güneşli olmasına rağmen soğuk gibi . http://www.weather-forecast.com/locations/Istanbul/forecasts/latest Yine ortak fikirlere açık devam ...